Çayırova Genel Güncel Manşetler Politika

Çayırova Saadet’ten Yoğun Katılımlı İftar

Saadet Partisinin Çayırova ilçe teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı geçtiğimiz gün Kuştepe’ de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programda konuşan ilçe başkanı Yusuf Aksu katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür..

Çayırova Saadet’ten Yoğun Katılımlı  İftar

Saadet Partisinin Çayırova ilçe teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı geçtiğimiz gün Kuştepe’ de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programda konuşan ilçe başkanı Yusuf Aksu katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ettikten sonra 24 Haziran da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde oy istedikleri adayları tanıttı.

Çayırova ’nın adayı olan Fahrettin Taşkaya, Saadet Partisi GİK üyesi ve Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan ve Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Kocaeli Milletevekili adayı Sinan Ejderoğlu ’na sırasıyla söz vererek kısaca tanıtımları yapıldı.

Aksu “Aday tanıtımlarından sonra programa katılan İyi Parti Çayırova ilçe başkanı Beyler Sevindik, STK başkanlarına, muhtarlara ve tüm katılımcılara teşekkür ederek,beklenenin çok üzerinde katılım olması dolayısıyla eksiğimiz olduysa affola” diyerek dolayı teşkilatı adına özürbeyan etti.”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL