“Çayırova Teşkilatı olarak sahadayız”

DEVA 1 Yaşında… 09 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan’ın Genel Başkanlığında resmi olarak kurulan DEVA Partisi dün tüm Türkiye’de 1’inci yaşını kutladı. Saat 11:00’de Anıtkabir’e giderek mozoleye çelenk bırakan Genel ..

“Çayırova Teşkilatı olarak sahadayız”

DEVA 1 Yaşında…

09 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan’ın Genel Başkanlığında resmi olarak kurulan DEVA Partisi dün tüm Türkiye’de 1’inci yaşını kutladı.

Saat 11:00’de Anıtkabir’e giderek mozoleye çelenk bırakan Genel  Başkan Ali Babacan daha sonra tüm  Türkiye’ye ve  partililere seslendi.  Konuşmadan  sonra Türkiye’deki bütün teşkilatlar Esnaf ziyaretleri, stk ziyaretleri ve Muhtar ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Bu kapsamda ; Çayırova Teşkilatı da dün gün boyunca  saha çalışması yaptı. İlçe Başkanı Mehmet  Saraç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri  Esnaf  ve Kanaat önderlerine ziyaretler  gerçekleştirdiler. Bu  ziyaretlere İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kaya ‘da katıldı.

Esnafın sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen Saraç, programdan sonra yaptığı açıklama da; Deva Partimizin 1’inci yaş günü Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.  Bugün  Genel  Başkanımız  Sayın: Ali Babacan Bey’de dahil tüm teşkilat mensuplarımızla beraber sahadayız. Deva Partimizin damlaları çoğalıyor ve  tüm ülkeyi bereketlendiriyor. Bizde bugün Çayırova Teşkilatları olarak sahadaydık.  Esnafımızla ve vatandaşlarımızla buluştuk. Onların sıkıntılarını ve problemlerini dinledik. Ekonomik kriz ve Pandeminin kriz boyutu giderek derinleşiyor. Deva iktidarın da İnsan onuruna yakışır bir Türkiye’yi hep beraber kuracağız. Çünkü Ekonomi başta olmak üzere bütün alanlardaki  en liyakatli kadrolar bizde dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL