Güncel Manşetler

Çayırova Ülkü Ocakları’ndan Anlamlı Program

Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı öncekigün düzenlediği eğitim programı ile Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele & Başbuğ Alparslan Türkeş’in gençliğe verdiği önem konulu bir konferans düzenledi. Ocak Başkanı Hikmet Yılmaz ve..

Çayırova Ülkü Ocakları’ndan Anlamlı Program

Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı öncekigün düzenlediği eğitim programı ile Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele & Başbuğ Alparslan Türkeş’in gençliğe verdiği önem konulu bir konferans düzenledi.

Ocak Başkanı Hikmet Yılmaz ve üyeler tarafından organize edilen programa MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanı Ergin Gültekin, MHP Çayırova İlçe Yöneticileri ve çok sayıda ülkücü genç katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan program konuşmacıların bilgilendirmeleri ile devam etti.

Program sonrasında açıklama yapan Ocak Başkanı Yılmaz “Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı olarak Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele & Başbuğ Alparslan Türkeş’in gençliğe verdiği önem konulu konfersımızı gerçekleştirdik. Programa katılan Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe Başkanı Sn. Yunus Emre Düzdaban beyefendi ve yönetimine, Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanı Sn. Ergin Gültekin beyefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL