Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü Çoşkusu | Kocaelide Bugün

Çayırova’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü Çoşkusu

18 Mart Şehitleri Anma töreni Şekerpınar Şehitliğinde yapılan anma programı ile başladı. Program Çayırova Belediyesi Kültür Merkezinde ilçemiz Mehmet Akif İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladıkları program ile devam etti. Programa..

Çayırova’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü Çoşkusu
18 Mart Şehitleri Anma töreni Şekerpınar Şehitliğinde yapılan anma programı ile başladı.
Program Çayırova Belediyesi Kültür Merkezinde ilçemiz Mehmet Akif İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladıkları program ile devam etti. Programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe daire amirleri, şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.
Şehitleri Anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Mehmet Akif İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı Çanakkale ile ilgili çeşitli gösteriler ile devam etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Şahin ve İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl tarafından verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL