Güncel Manşetler

Çayırova’da Ağustos Meclisi Yapıldı

Çayırova Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı bugün Orhan keskin başkanlığından gerçekleştirildi. BAŞKAN DEMİRCİ VE ÖZÇELİK KATILMADI! Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Saadet Partisi grup sözcüsü Zeki Özçelik’in katılmadığı toplantıya..

Çayırova’da Ağustos Meclisi Yapıldı

Çayırova Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı bugün Orhan keskin başkanlığından gerçekleştirildi.

BAŞKAN DEMİRCİ VE ÖZÇELİK KATILMADI!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Saadet Partisi grup sözcüsü Zeki Özçelik’in katılmadığı toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin vekaleten başkanlık yaptı. Toplamda 8 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı da Saadet Partili Meclis Üyesi Ali Uçar’ın tepki gösterdiği Yenimahalle ve Çayırova Mahallesi’nde ki imar plan revizyonu uygulaması sebebi ile ek bir madde daha eklendi.

KOÇ’UN MİKROFON TALEBİ ÇÖZÜLDÜ

CHP’li Meclis Üyesi ve grup sözcüsü Halis Koç’un uzun süredir talep ettiği mikrofon uygulaması bu mecliste hayata geçti. Mecliste ki parti gruplarının masalarına mikrofon sistemi yerleştirildiğini fark eden CHP’li Koç, Başkan Orhan Keskin’e uygulamadan ötürü teşekkür etti.

UZAYAN YOL YAPIM ÇALIŞMASINI ELEŞTİRDİ

Gündem dışı söz alan CHP’li Meclis Üyesi Halis Koç özellikle Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde devam etmekte olan yol çalışmasını eleştirdi. Çalışmanın çok uzadığını belirten Koç: “Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesi’ne gidebilmek için ak ile karayı seçiyoruz. Burada ki yol çalışması vatandaşı isyan ettirecek kadar uzadı. En kısa sürede burada ki çalışmayı neticelendirmeniz gerekiyor vatandaş duruma tepkili” dedi.

“ÇAĞDAŞKENT VE KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARI”

Öte yandan Çağdaşkent’te ki iskan problemine de değinen Koç: “Burada iskan sıkıntısı yaşayan vatandaşlar mağdur durumda. Vatandaşlara söz verdiniz fakat aynı sorunu yaşamaya devam ediyorlar ve burada ki evlerin bir çoğunu da belediyemiz sattı. Bir diğer sıkıntı ise Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan kentsel dönüşüm mağduru vatandaşlar. Bu insanların sorunları söz verilmesine rağmen çözülmediği için Ankara’ya gittiler. Yazık bu insanlara umarım sonları Kirazpınar’da ki halk gibi olmaz” dedi.

ORHAN KESKİN: VATANDAŞ HAKLI

CHP’li Halis Koç’un açıklamalarına cevap veren Başkan Keskin ise “Çağdaşkent’te benzer bir çok evin iskan sorunu çözdük fakat çalışmalar devam ediyor. Vatandaş haklı tabi ki elimizden geleni yapıyoruz bu konuda. Öte yandan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde devam eden çalışma belirlenen süreyi aştı farkındayız konuyla ilgili Büyükşehir belediye Başkanımızda talimat verdi çalışmalar hızlanacak. Kentsel dönüşüm ile ilgili olarakta Bakanlığa gerekli bilgi ve belgeleri verdik 2 kez yazışma yaptık şuan cevap bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Meclis Başkanı Keskin’in verdiği cevapların ardından ise gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplamda 9 maddenin oylandığı meclis toplantısında yeni yapılan parkların isimleri belirlendi ve çeşitli imar plan revizyonları gerçekleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL