Güncel Manşetler

Çayırova’da Dönmez Dönemi Resmen Başladı

Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları’nın 4. Olağan Kongresi önceki akşam gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşen kongreye Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Kocaeli İl Kadın..

Çayırova’da Dönmez Dönemi Resmen Başladı

Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları’nın 4. Olağan Kongresi önceki akşam gerçekleştirildi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşen kongreye Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ilçe gençlik kolları başkanı İbrahim Güler, Ak Parti Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek, delegeler ve partililer katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Seyhan Dönmez’in tek aday olduğu kongrede eski ilçe kadın kolları başkanı Hacer Banu Çürüksulu bir konuşma yaparak, “Yaptığımız çalışmalardan ötürü bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Bu bir ayrılık değil, bayrak teslimidir. Bundan sonra da verilen her görevi yapmaya çalışarak arkadaşlarımın yanında olmaya devam edeceğim. Çayırova olarak her kadememizle örnek teşkil ettik bundan sonra da bayrağı devralan Seyhan arkadaşımızın başkanlığında örnek teşkilat olmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemizde istikrarı sürdürmek zorundayız.” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

Hacer Banu Çürüksulu’nun konuşmasının ardından gerçekleşen kongrede Seyhan Dönmez Ak Parti Çayırıva İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi. Seyhan Dönmez’in yönetimi şu isimlerden oluştu; Seyhan Dönmez (Başkan), Hatice Yalçuva, Nuran Karayiğit, Esra Ekinci, Aysel Keskin, Duygu Karakaya, Şirin Ekiz, Remziye Kuşarslan, Sevgi Koç, İlksen Yılmaz, Safiye Keskin, Emine Otlu, Nuray Teker, Melek Özbey, Gülenden Taşçı, Gülşen Çelik, Elif Değirmenci, Selma Boy, Ayşegül Demirkol, Şengül Uzun, Meryem Aydın, Zerrin Çiçek, Ayşe Maden.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL