Çayırova’da Dünya Kadınlar Gününe Özel Program

Çayırova Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Tiyatro Roza işbirliğiyle hazırladığı “Yuvasız Kadınlar” isimli tiyatroyu izleyicilerle buluşturdu. Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra yaptığı proje ve hizmetlerle sosyal..

Çayırova’da Dünya Kadınlar Gününe Özel Program

Çayırova Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Tiyatro Roza işbirliğiyle hazırladığı “Yuvasız Kadınlar” isimli tiyatroyu izleyicilerle buluşturdu.

Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra yaptığı proje ve hizmetlerle sosyal belediyeciliğe farklı bir boyut kazandıran Çayırova Belediyesi, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel bir program hazırlayarak bu anlamlı günde fırsat eşitliği ve farkındalık oluşturacak bir tiyatro gösterisini Çayırova’lı sanatseverlerin beğenisine sundu. Tiyatro Roza işbirliğiyle hazırlanan “Yuvasız Kadınlar” isimli tiyatro gösterimi ilk defa Çayırova’lı bayanlar için sahnelendi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda perde açan ve kadına şiddetin konu edindiği yuvasız kadınlar isimli tiyatro oyunu gala gösterimine Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gençlik Hizmetleri  ve  Spor İlçe Müdürü İbrahim Şahin, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ebru Aksakallı’nın yazdığı ve Bayram Gündoğdu’nun yönetmenliğini yaptığı, şiddet, taciz, küçük yaşta evlilikler gibi farklı hayat hikayelerinin ele alındığı oyun traji komik bir biçimde sunuldu. 7 kişilik profesyonel bir ekip tarafından sahnelenen oyun izleyenlerden tam not aldı. Yoğun ilgi gören Yuvasız Kadınlar tiyatro gösterimi sonraki günlerde 3 seans olarak Çayırova’lı bayanlar için sahne alacak.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL