Güncel Manşetler

Çayırova’da İlköğretim Haftası Kutlandı

2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminin başlamasıyla birlikte kutlanan İlköğretim Haftası etkinlikleri İstiklal İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç ve..

Çayırova’da İlköğretim Haftası Kutlandı

2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminin başlamasıyla birlikte kutlanan İlköğretim Haftası etkinlikleri İstiklal İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç ve öğretmenlerin katılımı ile kutlanan etkinlikte öğrencilere kitap dağıtımı da yapıldı. İstiklal İlkokulu bahçesinde gerçekleşen programda öğrencilerle güzel vakit geçiren ve bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, selamlama konuşmasında Çayırova’da eğitim yuvalarının hızla sayısının artması için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyledi. Tekli eğitim sistemine geçiş sürecinin hızla devam ettiğini sözlerine ekleyen ve bu çerçevede yeni okulların ilçeye kazandırılması adına büyük çaba harcadıklarını açıklayan Demirci, 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminin başarılarla dolu bir dönem olması dileklerini de iletti.

Demirci, “Türkiye’nin parlak geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz.”

İlköğretim Haftası etkinliğinde öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyerek sözlerine devam eden Demirci, “Yeni eğitim öğretim dönemi başlıyor. Yaklaşık 27 bin öğrencimiz ders başı yapıyor. Gözbebeğimiz çocuklarımıza, onları geleceğe hazırlayan saygıdeğer öğretmenlerimize ve çok kıymetli velilerimize sağlık, huzur ve başarı dolu bir eğitim yılı diliyorum. Eğitim önceliğimiz. Anne- Çocuk Kulüplerimiz, Bilgievlerimiz ve Gençlik Merkezimizle okul öncesinden üniversiteye giden yolda daima çocuklarımızın yanındayız. Güçlü nesiller yetiştireceğiz. Türkiye’nin parlak geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL