Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova’da ki Spor Salonu Açıldı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Çayırova’da ki Spor Salonu Açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına bir yenisini ekledi. Büyükşehir Belediyesi hafta başında Gölcük’te tanıtımını yaptığı Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nun ardından..

Çayırova’da ki Spor Salonu Açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına bir yenisini ekledi. Büyükşehir Belediyesi hafta başında Gölcük’te tanıtımını yaptığı Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nun ardından dün (Perşembe)de Çayırova’da modern bir spor salonunun açılışını gerçekleştirdi. Koç Vakfı Ford Otosan işbirliği ile yapılan Çayırova Hasan Tahsin Ortaokulu Spor Salonu, düzenlenen tanıtım programı ile hizmete girdi. Tanıtım programında çocuklara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çocuklarım sizleri çok seviyorum. Ne yapıyorsak sizlerin geleceğe daha iyi hazırlanması için yapıyoruz. Sizler enerji kaynağımız ve umudumuzsunuz. Her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.

ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADILAR

Çayırova Hasan Tahsin Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Ekşi, Genel Sekreter İlhan Bayram,  Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Ford Otosan yetkilileri, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Spor Şube Müdürü Ziyaülhalk Sarıgül, Çayırova Spor Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Şahin, Spor Okulu öğrencileri,  veliler ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN DEMİRCİ’DEN TEŞEKKÜR

Tanıtım programında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bugüne kadar çok sayıda Büyükşehir yatırımının Çayırova’ya kazandırıldığını kaydederek, Hasan Tahsin Spor Salonu’nun da bunlardan biri olduğunu söyledi. Başkan Demirci, ilçeye yönelik yatırım ve hizmetleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIM SİZLER HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ”

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise tanıtım töreninde her zaman olduğu gibi çok sevdiği çocukları selamlayarak başladı. “Çocuklarım sizleri çok seviyorum” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ne yapıyorsak sizlerin geleceğe daha iyi hazırlanması için yapıyoruz. Sizler enerji kaynağımız ve umudumuzsunuz. Her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.

SPORU HAYATINIZDAN ASLA ÇIKARMAYIN

Başkan Karaosmanoğlu, çocuklardan hayatlarında daima spora yer vermelerinin istedi. “Spor yapan insan kötü alışkanlıklardan uzak durur, dinç, disiplinli ve sağlıklı olur” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “İşte bu nedenle bu spor salonlarını sizler için yapıyoruz. Buraya ailelerinizi de getirin ve birlikte spor yapın. Sporu hayatınızdan asla çıkarmayın” şeklinde konuştu.

FORD OTOSAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasında Çayırova Hasan Tahsin Ortaokulu’na yapılan spor salonunun Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan işbirliği ile gerçekleştirildiğini söyleyerek, yetkililere teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR ÖNEMLİ HİZMETLER YAPIYOR

Törende son konuşmayı yapan Vali Yardımcısı Osman Ekşi de, çocuklara geleceğe en iyi şekilde hazırlamak zorunda olduklarını ifade ederek, bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi. Vali Yardımcısı Ekşi, tüm bu çalışma ve hizmetleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

BÜYÜK AİLE

Konuşmaların ardından Çayırova Hasan Tahsin Ortaokulu Müdürü Yasemin Kayıhan ve Okul Aile Birliği Başkanı Sevda Sarıgül, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Program, Spor Okulu öğrencileri ve protokolün yer aldığı Aile Fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Programın ardından protokol üyeleri salonunda incelemelerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL