Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova’da Mazbataları Ceyhan Verdi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Çayırova’da Mazbataları Ceyhan Verdi

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, yeni atanan Ak Parti Çayırova Mahalle Başkanlarına mazbatalarını verdi. Ak Parti Çayırova ilçe binasında dün akşam düzenlenen programa Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,..

Çayırova’da Mazbataları Ceyhan Verdi

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, yeni atanan Ak Parti Çayırova Mahalle Başkanlarına mazbatalarını verdi.

Ak Parti Çayırova ilçe binasında dün akşam düzenlenen programa Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, ilçe gençlik kolları başkanı İbrahim Güler, ilçe kadın kolları başkanı Seyhan Dünmez, Çayırova Mahalle Teşkilat Başkanları ve ilçe yöneticileri katıldı. Programda da ilk olarak İlçe Başkanı Ali Osman Gür bir konuşma yaparak, “İl başkanımız bugün aramızda. Mahalle başkanlarımıza mazbatalarını vereceğiz.” dedi.

Gür’ün ardından Şemsettin Ceyhan bir konuşma yaptı. İl Başkanı Ceyhan, “Seçimlerimizin görünmez kahramanları olan mahalle başkanları ile bu akşam bir araya geldik. 3 Temmuz ile bir kongre sürecine girdik. Genel merkezin talimatları doğrultusunda takvimin işletilmesini 11 ilçede bitirdik. Çayırova’da da Ali Osman Kardeşimiz göreve talip oldu. 30 Eylül’de ilçe kongremizi yaptık. Bu kongre takvimi çerçevesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretlerimizi yapıyoruz. Partimizin 16 yıllık sürecinde dava şuuruyla elimizden geleni yapıyoruz. Bugüne kadar Çayırova’da görev alan herkese şükranlarımı sunuyorum. Aralık ayı sonuna kadar teşkilat yapılanmalarını tamamlayarak 1 Ocak’tan itibaren ana kademe, gençlik ve kadın kolları olarak arı gibi çalışacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL