Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova’da Prestijli Caddeler Artıyor | Kocaelide Bugün
Genel Güncel

Çayırova’da Prestijli Caddeler Artıyor

Yaptığı kent estetiği çalışmaları ve prestijli caddeleri ile birçok belediyeye örnek olan Çayırova Belediyesi, prestijli caddelere bir yenisini daha ekliyor. SEDAŞ’la yapılan protokol sonrası İstiklal Caddesinde yoğun bir çalışma başlatan..

Çayırova’da Prestijli Caddeler Artıyor

Yaptığı kent estetiği çalışmaları ve prestijli caddeleri ile birçok belediyeye örnek olan Çayırova Belediyesi, prestijli caddelere bir yenisini daha ekliyor. SEDAŞ’la yapılan protokol sonrası İstiklal Caddesinde yoğun bir çalışma başlatan belediye, Uğur Mumcu Caddesinde yenileme çalışmalarına başladı. 350 metre uzunluğu ve 12 metre genişliği olan caddede SEDAŞ görevlileri elektrik tellerini yer altına almaya başladı. Abone bağlantılarını da yer altına alacak olan ekipler Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatlarıyla çalışmalarını kısa sürede bitirerek caddenin bir an önce trafiğe açılmasını sağlayacak. Trafiğe kapatılan Uğur Mumcu Caddesi’nde elektrik çalışmasını yürüten SEDAŞ ekiplerinin yanı sıra 180 metrelik alanda içme su hattı ve parsel bağlantıları da yapılıyor. İSU ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında içme suyu hattında yenileme yapılarak abone bağlantıları kontrol edilerek daha sağlıklı bir şekilde kullanım imkanı sunuyor.

Uğur Muncu Caddesi Yeni Görünüme Kavuşuyor
Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasına başlayacak olan Çayırova Belediyesi, yol söküm işleminin ardından reglaj ve tesviye işlemlerine başlayacak. Asfalt öncesi hazırlık aşamasında 826 ton PMT ve 470 ton aşınma asfalt imalatı yapacak olan belediye ekipleri üst yapı çalışmaları kapsamında bin 50 metre kare bordur, bin 750 metre kare kaldırım imalatı yapacak. Mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalışan ekipler, dekoratif aydınlatma direklerinin montajı ve peyzaj çalışmasını tamamlayarak çalışmayı bitirip caddeyi kısa bir sürede trafiğe açacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL