Güncel Manşetler

Çayırova’da yanan evde mahsur kardeşler kurtarıldı

Çayırova İlçesi’nde, televizyonun yere düşmesi sonucu yangın çıkan evde mahsur kalan zihinsel engelli çocuk ile kendisini kurtarmak için eve giren ablasını, itfaiye ekipleri dışarı çıkardı.  Dumandan etkilenen 2 kardeş tedavi..

Çayırova’da yanan evde mahsur kardeşler kurtarıldı
Çayırova İlçesi’nde, televizyonun yere düşmesi sonucu yangın çıkan evde mahsur kalan zihinsel engelli çocuk ile kendisini kurtarmak için eve giren ablasını, itfaiye ekipleri dışarı çıkardı.
111831_fac2
 Dumandan etkilenen 2 kardeş tedavi altına alındı.Bugün öğle saatlerinde, Çayırova Emek Mahallesi Bosna Caddesi’nde bir evin bodrum katında, iddiaya göre televizyonun yere düşmesi sonucu yangın çıktı. Evde yalnız başına bulunan zihinsel engelli Cafer Kaya mahsur kalırken, yangını fark edenler itfaiyeden yardım istedi. Bu sırada evin yakınında bulunan bir kuaförde çalışan Selda Kaya hemen eve girerek kardeşini dışarı çıkarmak istedi, ancak yoğun duman nedeniyle o da evde mahsur kaldı. 2 kardeş olay yerine gelen itfaiye ekiplerince dışarı çıkarıldı. Dumandan etkilenen kardeşlere 112 ekibi müdahalede bulundu. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Selda ve Cafer Kaya tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL