Manşetler Surmanset

Çayırova’da Yol Kavgası! Bitmeyen Çile Fatih Caddesi Trafiği

Çayırova’nın en işlek caddesi olan Fatih Caddesi’de yaşanan trafik sorunu büyük kavgaların yaşanmasına sebep oluyor.  Fatih Caddesi’nin giriş güzergahında meydana gelen olay vatandaşları ve bölge esnafını iyiden iyiye rahatsız etti…

Çayırova’da Yol Kavgası! Bitmeyen Çile Fatih Caddesi Trafiği

Çayırova’nın en işlek caddesi olan Fatih Caddesi’de yaşanan trafik sorunu büyük kavgaların yaşanmasına sebep oluyor. 

Fatih Caddesi’nin giriş güzergahında meydana gelen olay vatandaşları ve bölge esnafını iyiden iyiye rahatsız etti. Sıradan bir günde bile yol kenarına park eden araçların yolu daraltması tarfik akışını zora sokarken, Belediye tarafından yapımına başlanan cadde yenileme çalışmaları ile birlikte trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı. Özellikle Cumartesi günleri pazarında kurulması ile tam bir çileye dönüşen Çayırova trafiği insanları canından bezdirdi.

Bugün öğlen saatlerinde yaşanan kavga ise bu çileyi özetler nitelikteydi. Bir servis aracı şoförü ile cadde yenileme çalışması yapan personel arasında yaşanan yol tartışması kavgaya dönüştü. Vatandaşların ve esnafların araya girmesi sonucu zorlukla yatıştırılan kavgada yaralanan olmadı. Kaldırıma park eden araçlar, yasak güzergahlara yapılan giriş çıkışlar ise bölgede yaşanan çilenin tuzu biberi oluyor.

Yaşanan kavga sırasında bölgede bulunan vatandaşlar ise “Bu sorunu çözmek bu kadar zor mu? Hemen hemen her gün aynı manzara, en boş halinde bile araçlar trafikte hareket edemez hale geliyor. Yol zaten küçük birde yol kenarına yapılan usulsüz parklar ve kaldırım işgali durumu herkes açısında zora sokuyor” dediler. Acilen bir çözüm bulunmadığı takdirde bölgede benzer kavgaların yaşanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirten esnaflar ise “İnsanlar alış veriş için geliyorlar fakat karşılaştıkları manzara bu, yetkililer derhal bir çözüm bulmalı” şeklinde konuştular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL