Politika Surmanset

Çayırova’dan Durarak Destek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’ne destek için CHP Çayırova İlçe Örgütü tam kadro ‘Adaleti Düşünmek İçin Duralım’ eylemi gerçekleştirdiler. CHP Çayırova İlçe Örgütü tarafından dün ilçe..

Çayırova’dan Durarak Destek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’ne destek için CHP Çayırova İlçe Örgütü tam kadro ‘Adaleti Düşünmek İçin Duralım’ eylemi gerçekleştirdiler.

CHP Çayırova İlçe Örgütü tarafından dün ilçe binası önünde ‘Adaleti Düşünmek İçin Duralım’ eylemi gerçekleştirildi. Gerçekleşen eyleme CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar, CHP Çayırova Belediyesi meclis üyeleri ile çok sayıda partili katılarak destek verdi. Gerçekleşen eylemde bir basın açıklaması yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, “Bildiğiniz gibi milletvekilimiz Enis Berberoğlu mit TIR’ları davasında hakkında müebbet hapis istemiyle sonrasında 25 yıl hapse mahkûm edildi. bu durum bu ülkede adaletin yok olduğunun kanıtıdır. Enis Berbeoğlu mit TIR’ları ile ilgili olarak bir gazeteci olarak haberini yaptı.

Ancak bugün bu ülkede başbakan yardımcısı olan Tuğrul Türkeş o gün MHP’de siyaset yaparken ‘Vallahi de billahi de tillahi de bu TIR’lar Türkmenlere gitmiyordu’ dedi. Ancak onun hakkında hiçbir işlem yapılmadı. CHP olarak bugün başlatmış olduğumuz bu ‘Adalet Yürüyüşü’ sadece Enis Berberoğlu için değil, bu ülkede adaletsizliğe uğramış, haksızlığa uğramış tüm kesimler içindir. Bunun herkesin bu şekilde bilmesini istiyorum. Son yıllarda bu ülkede bir sürü insan bu ülkede adaletsizliğe uğradı. 15 Temmuz’da yaşadığımız FETÖ davasında bir sürü insan OHAL gerekçe gösterilerek ne kadar iktidara muhalif kesim varsa hepsi işlerinden aşlarından edildiler.

Geçmiş dönemde bu iktidar FETÖ ile kol kola oldukları dönemde FETÖ’ye karşı mücadele eden aydınlar, akademisyenler şimdi FETÖ’den maalesef içeri atılıyor. CHP olarak böyle haksızlığa ve hukuksuzluğa evet demeyerek direnmeye devam edeceğiz. Bu süreç zor bir süreç. Sayın genel başkanımız bu ülkenin bir evladı olarak onurlu bir görev için yola çıktı. Genel başkana destek verdik. Bu onurlu yürüyüşe destek için Adalet Aramak adına eylem ve etkinlikler yapacağız. Genel başkanımızın Kocaeli’ne geldiğinde Eşme’de karşılayacağız. Kocaeli örgütleri olarak genel başkanımızın yürüyüşüne destek vereceğiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL