“Çayırova’lı Kadınlarımıza şükranlarımı sunarım”

Çayırova Deva  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Çayırovalı Kadınları Unutmadı Deva Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe  yönetim kurulu üyeleri ; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla  Çayırovalı..

“Çayırova’lı Kadınlarımıza şükranlarımı sunarım”

Çayırova Deva  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Çayırovalı Kadınları Unutmadı

Deva Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe  yönetim kurulu üyeleri ; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla  Çayırovalı kadınlarımıza karanfil dağıtımı organizasyonu gerçekleştirdi. Programa Deva Partisi Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Özlem Kaya’da katıldı.

Deva Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi  Çayırova’nın en hareketli caddesi Fatih caddesi’nde 8 Mart dünya kadınlar günü etkinlikleri çerçevesin de  Çayırova’lı kadınlarımıza karanfil dağıtımı programını organize etti. Kadınlar programa yoğun ilgi gösterdi.

Saraç programdan sonra yaptığı açıklama da 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla  Çayırova’lı kadınlarımıza karanfil dağıtımı organizasyonu gerçekleştirdik. Ülkemiz de özellikle  son yıllarda artan kadın cinayetlerine ve kadın şiddetine karşı vatandaşlarımız çok tepkili. Bu kadar olaya rağmen  kadına şiddet ve Kadın cinayetleri ile ilgili somut bir adımın atılmaması insanımızın adalet duygusunu da örselemiş oluyor. Umarız ki ülkeyi yönetenler  ekonomik kriz ve pandemi sebebiyle çaresiz kaldıkları gibi bu konularda da  çaresiz kalmazlar. Ayrıca program vesilesi ile organizasyonumuza yoğun  ilgi ve alaka gösteren Çayırova’lı Kadınlarımıza şükranlarımı sunarım dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL