Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Çayırova’yı, Çayırova’lılarla birlikte yöneteceğiz" | Kocaelide Bugün

“Çayırova’yı, Çayırova’lılarla birlikte yöneteceğiz”

CHP Çayırova Belediye Başkan aday adayı Selahattin Kaya yaptığı açıklamada Çayırova’yı, Çayırova’lılarla birlikte, ortak akıl ile yöneteceklerini söyledi. HALK VE MUHTARLAR KARAR SAHİBİ OLACAK Bizim Belediye Başkanlığımızda katılımcı belediyecilik anlayışını..

“Çayırova’yı, Çayırova’lılarla birlikte yöneteceğiz”

CHP Çayırova Belediye Başkan aday adayı Selahattin Kaya yaptığı açıklamada Çayırova’yı, Çayırova’lılarla birlikte, ortak akıl ile yöneteceklerini söyledi.

HALK VE MUHTARLAR KARAR SAHİBİ OLACAK

Bizim Belediye Başkanlığımızda katılımcı belediyecilik anlayışını hayata geçirerek Çayırova’yı Çayırova’lılarla birlikte yöneteceklerini söyledi. Benim Belediye Başkanlığımda mahallede yapılacak projelerle ilgili mahallenin görüşü mutlaka alınacak, mahalle muhtarlarımız alınan kararlarda yetki ve karar sahibi olacak diyen kaya; örneğin yapılacak bir hizmeti önceden mahalleli bilecek sonrasında Şekerpınarda olduğu gibi ‘’bu uçak buraya nereden düştü, kimi uçuracak’’ demeyecek

YAPILAN YARDIMLAR ARTIRILARAK DEVAM EDECEK

Sosyal Devletin yurttaşlara eşit ve adil davranması gereklidir. Çayırova Belediyesi CHP iktidarında sosyal bir belediyecilik anlayışını hayata geçirecek gerçek ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar, ayırım ve partizanlık yapılmadan artırılarak devam edecektir. Bizim iktidarımızda çalışanlar asla iş kaygısı yaşamayacak tüm yurttalarımıza  ve çalışanlarımıza eşit ve adil davranılacaktır dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL