Çeker; Malum-Sen için bu istifalar sonun başlangıcıdır

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu Sen) Kocaeli İl Temsilcisi ve Konfederasyona Üye Sendikaların Şube Başkanları ve İl Temsilcileri Kocaeli İl Temsilciliğinde toplantı yaptı. Toplantı sonrası İl Temsilcisi Ömer..

Çeker; Malum-Sen için bu istifalar sonun başlangıcıdır

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu Sen) Kocaeli İl Temsilcisi ve Konfederasyona Üye Sendikaların Şube Başkanları ve İl Temsilcileri Kocaeli İl Temsilciliğinde toplantı yaptı. Toplantı sonrası İl Temsilcisi Ömer Çeker yazılı açıklama yaptı.

Kamu Çalışanlarının Sorunları Ve Güncel Konuların Görüşüldü

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna (Türkiye Kamu Sen) üye Sendikaların Şube Başkanları ve İl Temsilcileri toplantı yaptı. Toplantıya Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Yerel Hizmet Sen Özcan karabulut, Türk Kültür Sanat Sen Kocaeli İl Temsilcisi Turgut Dursun, Türk İmar Sen Kocaeli İl Temsilcisi Kürşat Karadeli, Türk Tarım Sen İl Temsilcisi Çetin Keskin, Türk Emekli Derneği Kocaeşi Başkanı Alp Timincioğlu katılıdı. Toplantıya Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker ev sahipliği yaptı. Kamu Çalışanlarının sorunları ve güncel konuların görüşüldü. Toplantı sonrası İl Temsilcisi Ömer Çeker yazılı açıklama yaptı.

17 Yıldır Ahlaksızlığın Kitabını Yazdılar.

İl Temsilcisi Çeker ; Sarı  Sen (Malum Sen) Konfederasyonu Genel Başkanı katılmış olduğu bir TV programında belediyede çalışanı üyelerinin baskı ile istifa ettirildiğinden hareketle, sendikal ahlak vurgusu yapmış,  Türkiye Kamu Sen’i itham etmiştir. Toplu Görüşmeden Toplu Sözleşme sürecine geçildiğinden buyana yaklaşık dokuz yıl geçmesine rağmen her toplu sözleşme döneminde iş verenin önerdiği zamdan daha düşük zamlara imza atarak Kamu Çalışanlarını mağdur eden enflasyon karşısında zarara uğratan Sarı Sen (Malum Sen) 17 yıldır ahlaksızlığın kitabını yazdılar. Dedi.

Ahlak Dışı Yollarla Üye Kaydeden Her Sendika İçin İbret Vesikası Olmalıdır.

İl Temsilcisi Çeker; Siyasi konjonktürü fırsata çevirip her türlü baskı, tehdit, şantaj yollarını kullanarak üye sayısını 40 binden 1 milyona çıkaranların ağzında ahlak kelimesi eğreti durmaktadır. Dedi.  Çeker; Türkiye Kamu-Sen 27 yıllık sendikal geçmişinde hukuk dışı hiçbir yola sapmamış, hiçbir çıkar uğruna gayri ahlaki yollara başvurmamıştır. Yıllardır, yetkili olduğu halde hiçbir kazanıma imza atamayan, sendikacılığa artı değer katamayan bu zavallıların sendikal ömürleri sona yaklaştıkça ahlaki değerleri hatırlamaları, hukuktan bahsetmeleri bugün ahlak dışı yollarla üye kaydeden her sendika için ibret vesikası olmalıdır. Dedi.

Sendikal Ahlaksızlıkta Şahikaya Çıkanlar Bugün Sendikacılıkta Artık Dibe Vurmuştur.

Çeker; Sarı Sen (Malum-Sen) her türlü hukuksuzluğa başvurarak sendikal alanı pervasızca kirletirken biz, “Hukuk bir gün herkese lazım olacak” diyorduk. Kamu çalışanları nihayet gerçeği görmüş, baskılardan bunalmış ve Malum-Sen’e “Artık yeter” demiştir. Sendikacılık yapmadan baskının, şantajın alasını yapanlar, şimdi çöküş sürecine kılıf bulmaya, istifaları asılsız baskılara bağlamaya çalışmakta, konfederasyonumuza çamur atmaya kalkmaktadır. 17 yıldır sendikal ahlaksızlıkta şahikaya çıkanlar bugün sendikacılıkta artık dibe vurmuştur. Bu noktadan sonra, Malum-Sen’in kimseye hele ki Türkiye Kamu-Sen’e ahlak dersi vermesi harcı da haddi de değildir. Dedi.

Kamu Görevlilerimiz Sarı-Sen’i de Türkiye Kamu-Sen’i de Çok İyi Tanımaktadır.

Kocaeli İl Temsilcisi Çeker; Malum-Sen için bu istifalar sonun başlangıcıdır.  Kamu çalışanları gerçeği görmekte kendisine hiçbir katkı sunmayan etkisiz yetkili sendikaları tarihin kirli sayfalarına gömmekte kararlıdır. Diyen Çeker;  Bugüne kadar ilkesiz sendikacılık yapanların, hukuku ayaklar altına alanların sahte gözyaşları kamuoyu nezdinde karşılık bulmamakta, kamu görevlilerimiz Malum -Sen’i de Türkiye Kamu-Sen’i de çok iyi tanımaktadır. Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL