Çeker’den Tüylüoğlu’na teşekkür

Tüylüoğlu’na İhale Teşekkürü   Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde 1321 personeli ilgilendiren banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi.  Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, ihale nedeniyle İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’na..

Çeker’den Tüylüoğlu’na teşekkür

Tüylüoğlu’na İhale Teşekkürü

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde 1321 personeli ilgilendiren banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi.  Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, ihale nedeniyle İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’na teşekkür etti.

 

YENİ BİR İHALE YAPILMIŞTIR.

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, sorumluluk alanında bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde bugün saat:14.00’de gerçekleşen banka promosyon ihalesini takip etti.  İhale sonrasında Başkan Ömer Çeker yaptığı açıklama da, “ Banka promosyon sözleşmesinin güncellenmesi ve günün şartlarına göre uyarlanması için kısa bir süre önce il müdürlüğüne yapmış olduğumuz resmi başvuru ve ziyaret meyvelerini vermiş ve ihale iptal edilerek yeni bir ihale yapılmıştır. Bu ihale sürecinde İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, çalışandan yana tavır koyarak ihaleyi hızlandırması ve bugün sonlandırmasından dolayı kendisine 1321 kamu çalışanı adına Türk Sağlık-Sen olarak teşekkür ederiz” dedi.

3 YILLIĞINA 18 BİN 100 TL

Başkan Çeker açıklamasının devamında, “ Sayın Müdürün bu davranışı umarız promosyon sözleşmelerinin yenilenmesi ve yeni bir ihale yapılması için ayak direten diğer kurum amirlerine örnek olur. Çalışanın hakkını da çalışana yine iade ederler. İhalenin kapalı teklif bölümünde Vakıflar Bankası 8 bin TL,  Ziraat Bankası 3600 TL, Halk Bankası 3750 TL, Yapı Kredi Bankası 10 bin TL ve İş Bankası 15 bin TL teklif verdi. En yüksek teklifi ise Yapı Kredi ve İş Bankası vermiştir. Yapılan açık arttırmada İş Bankası ile Yapı Kredi yarışmış olup en yüksek teklifi 18 bin 100 TL olarak İş Bankası vermiştir. Yapı Kredi Bankası ise 18 bin TL vererek daha yukarı çıkmamış ve ihaleden çekilmiştir” dedi.

 

ASHB’DE PROMOSYON İHALESİ YAPILDI

Başkan Ömer Çeker son olarak, “ Çalışanlar adına burdan hem Yapı Kredi Bankasına, hemde idareye sesleniyoruz. Yapı Kredi Bankası ile devam eden bir sözleşme var. Yapı Kredi Bankası daha önce ihaleyi aldığında çalışana vermiş olduğu 3 yıllığına 3060 TL’yi cezayı uygulamadan aynı sözleşme ile devam ederek, kurumunda uygun görmesi durumunda ilgili bankanın çalışandan bir talebi olmadan yenilemeyi sağlamasını talep ediyoruz.. Bu duyarlılığı banka yetkililerinden ve kurum amirinden de bu hususları göz önünde bulundurmasını, yada İş Bankasının cezai müediyeyi  ve verdiği teklifi vermesini talep ediyoruz” dedi. Süreci takip ettiklerini belirten Çeker, İl Müdürü Tüylüoğlu ve ihalede emeği geçen ekibini de kutladığını ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL