Çelik, Büyükşehir Belediyesi ve bakanlıklara seslendi

Ali Çelik ”Şayir’in reklam ve şov yapabileceği bir şeyler yapın” Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, Türk Telekom’un hizmetleri ile reklam yaptığını söyleyen DEVA Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik ‘’ Büyükşehir..

Çelik, Büyükşehir Belediyesi ve bakanlıklara seslendi

Ali Çelik ”Şayir’in reklam ve şov yapabileceği bir şeyler yapın”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, Türk Telekom’un hizmetleri ile reklam yaptığını söyleyen DEVA Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik ‘’ Büyükşehir Belediyesi ve ilgili bakanlıklara sesleniyorum. Lütfen Hamza Şayir’in reklam ve şov yapabileceği bir şeyler yapın da koca Dilovası Belediyesi, Türk Telekom’un alt yapı çalışmalarına muhtaç kalmasın’’ ifadelerini kullandı.

Ali Çelik ‘’ Dilovası’nda bulunan hayırsever sanayicilerin yaptığı erzak ve tablet yardımlarının üzerine kendi adını taşıyan etiketler basarak vatandaşlara dağıtımını yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile akrabalarına Dilovası Belediyesinde çatır çatır fatura kestiren Şayir aynı kişi.

‘’REKLAM VE ŞOV YAPMAKTAN KENDİSİNİ ALIKOYAMAYAN’’

Reklam ve şov yapmaktan kendisini alıkoyamayan ve Dilovası’na, belediyenin öz kaynaklarında hiçbir hizmet yapamayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bugüne kadar basının ve kamuoyunun karşısına çıkıp görev süresinde yapılan hizmetleri değerlendirme yoluna girmedi. Nedeni, Dilovası Belediyesi olarak hayata geçirilmiş tek bir hizmetin olmamasından dolayı olabilir mi?

‘’ŞOV YAPMASI ARTIK YETER DEDİRTMEYE BAŞLADI’’

Yapılan yatırımlarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilgili Bakanlıklar ile sanayicilerin desteğine ihtiyaç duyan Dilovası Belediyesi geçtiğimiz gün Türk Telekom’un alt yapı hizmetlerini bile sanki kendi yapıyormuş gibi şov yapması artık yeter dedirtmeye başladı.

‘’ŞAYİR’İN REKLAM VE ŞOV YAPABİLECEĞİ BİR ŞEYLER YAPIN’’

Buradan Büyükşehir Belediyesi ve ilgili bakanlıklara sesleniyorum. Lütfen Hamza Şayir’in reklam ve şov yapabileceği bir şeyler yapın da koca Dilovası Belediyesi, Türk Telekom’un alt yapı çalışmalarına muhtaç kalmasın. “Salgın, küresel mücadele yerel…” diyerek şov ve reklam yapmaktan kaçınmayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, #yükselenşehirdilovası sloganıyla mı hareket edeceksin yoksa #yükselenShowŞehriDilovası ile hareket etmeye devam edeceksin.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL