Manşetler Politika Surmanset

Çelik: FETÖ’yü 3 Ayda Sileriz

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, bölge basını ile Çayırova’da bir araya geldi. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Kuştepe Kafeterya ’da gerçekleşen toplantıya SP Kocaeli İl Başkanı..

Çelik: FETÖ’yü 3 Ayda Sileriz

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, bölge basını ile Çayırova’da bir araya geldi.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Kuştepe Kafeterya ’da gerçekleşen toplantıya SP Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, SP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Zeki Özçelik ve Ali Uçar ile Saadet Partili yöneticileri katıldı. Toplantının açılış ve selamlama konuşmasını Meclis Üyesi Zeki Öçelik yaparken tüm katılımcılara teşkilat adına teşekkür etti.

AKSU: TEŞKİLATLANMA SÜRECİ %90 TAMAM

Özçelik’in selamlama konuşmasının ardından ise sözü Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu aldı. İlçe teşkilatının çalışmalarından bahseden Aksu “Saadet Partisi Çayırova Teşkilatı olarak teşkilatın tüm birimlerini %90 oranında tamamladık. Çayırova’nın 9 mahallesinin 6’sında mahalle teşkilatımızı kurduk. İlçe yönetimimiz, ilçe kadın ve ilçe gençlik kollarımız da yönetimlerini oluşturdu. Kadın ve gençlik kollarımız mahallelerde yönetimlerini ise oluşturmaya devam etmektedir. Yakın süreçte ise önümüzde ki 6 aylık çalışma sürecini oluşturacağız. Malum İl başkanlığında bir değişiklik oldu. İl başkanımız yüksek bir enerjiye sahip bizlerde kendisine ayak uydurmaya çalışıyoruz. Gelecek için hayli umutluyuz ve 1994 yılındaki Refah Partisi’nin ruhu ile iktidarı halkımızın da teveccühü ile almaya hazırız” dedi.

ÇELİK: ÇAYIROVA’DA DOĞRU ADIMLAR ATILMIYOR

SP Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ise konuşmasında özellikle Çayırova’nın geleceği ile ilgili kaygılarını dile getirdi. Çelik: “Çayırova’ya bakınca küçük Gebze’yi görüyorum. Yarın büyüyünce büyük ve sorunlu bir Gebze olacak. Gerekli önlemler alınmazsa yarın yaşanacak sorunları burada olan herkes çekecek. Bu işin partisi yok, herkes aynı geminin içerisinde yerel yönetimlerin yaptığı tüm yanlışlar burada yaşayan herkesi etkiler. Bugün doğru adımlar atarsanız yarın sıkıntı çekmezsiniz. Ama görüyorum ki Çayırova’da gelişen bir ilçe olarak doğru adımlar atılmıyor. Meclis üyelerimizin tüm özverili çalışmasına ve uyarılarına rağmen arazi satışları ile gündemde kalan bir ilçe olmaya devam ediyor” dedi.

“KARAOSMANOĞLU ARTIK YORULDU”

Önce Büyükşehir belediyesi ve ardından ülke yönetimini devralacağız diyen İl Başkanı Çelik: “28 Temmuz’da il divan toplantımızı yapacağız ve bir aylık çalışmamızı değerlendireceğiz. Kongre hazırlıklarımız olacak. Ekim ayı içerisinde yapacağımız kongre ile Kocaeli’yi yönetecek bir il yönetimi oluşturacağız. Sayın Karaosmanoğlu artık yoruldu. Dinlenmek onun da hakkı. O dinlenme hakkını kendisine vereceğiz” dedi.

“FETÖ’YÜ 3 AYDA TARİHTEN SİLERİZ”

FETÖ Terör Örgütü ile Hükümetin ve Cumhurbaşkanının çalışmalarını yetersiz bulduğunu da dile getiren Çelik: “Bu örgütle en iyi mücadeleyi Saadet Partisi yapar. Daha önce hiçbir şekilde yan yana bile gelmediğimiz ve her daim mesafeli olduğumuz bu örgütün ihanetlerini en iyi bizler ortaya koyabiliriz. Siyasi yapılanmaya dokunulmadıkça sonuç alamazsınız. Çok net söylüyorum bu örgütün çökertilmesi ve tarihimizden silinmesi Milli Görüş hükümetinin yalnızca 3 ayını alır” şeklinde konuştu.

“SAADET PARTİSİ GÖREVE HAZIR”

Kocaeli 2 Milyar TL’lik bütçesi olan büyük bir metropol. Çayırova’da keza aynı şekilde büyük bütçeleri olan belki de Anadolu’da ki bir çok ilden daha büyük bütçeye sahipler fakat elde edilen fayda ne yazık ki asgari boyutlarda. Bu sistemin 15 yılda yaptığını Milli Görüş 5 yılda yapar daha önce herkes bunu gördü. Saadet Partisi reçetesi ile birlikte göreve hazır bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL