Çelik:2019’da Lale Devri Bitecek!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik’in haftalık basın toplantısında hedefinde yine Büyükşehir vardı. Çelik:”Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, halkın gündemine dönmek gibi bir meselesi yok. Kocaeli’nin çözüm bekleyen onlarca sorunu varken,..

Çelik:2019’da Lale Devri Bitecek!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik’in haftalık basın toplantısında hedefinde yine Büyükşehir vardı.

Çelik:”Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, halkın gündemine dönmek gibi bir meselesi yok. Kocaeli’nin çözüm bekleyen onlarca sorunu varken, belediye kalkıyor yıllarıdır Lale Festivali düzenliyor. Sanayi kenti Kocaeli’de lale festivalinin ne işi var? Bu memleketin geleceğini festivallerle oyalamayın. Kaynakları boşuna tüketiyorsunuz. Soğanını birkaç kuruşa mal ettiğiniz lalenin festivali için yüz binlerce lira para harcıyorsunuz. Osmanlı Devleti son zamanlarında lale kafasıyla endüstri 1.0’ı kaçırdı. Biz de şimdiki laleler sayesinde sanayi 4.0’ı kaçırıyoruz. Neyse ki 2019 geliyor. 2019’da Lale Devri bitecek.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, plansız planlamalarının bir neticesi olarak E-5 karayolunu yeterli genişlikte yapamadı. Sayın Başkan etrafta övüne övüne; bol bol ağaç diktirmişti. Daha sonra da kendi diktirdiği bu ağaçları yolu genişletmek için kestirdi! Nitekim İbrahim Hoca; 15 sene evvel de özenle bıraktığı sakallarını kestirmişti. Allah kimseyi şaşırtmasın.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL