Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

Çelik:Aradığımız Kan,Vatikan Değil!

Saadet partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik haftalık basın toplasında ülke gündemini değerlendirdi. Çelik:”Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Vatikan’a bir ziyaret gerçekleştirerek Papa ile görüştü. Bu ziyaretle alakalı birkaç hususun altını çizmek..

Çelik:Aradığımız Kan,Vatikan Değil!

Saadet partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik haftalık basın toplasında ülke gündemini değerlendirdi.

Çelik:”Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Vatikan’a bir ziyaret gerçekleştirerek Papa ile görüştü. Bu ziyaretle alakalı birkaç hususun altını çizmek ve dikkatlerinize arz etmek istiyorum. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanının bu ziyaretle neyi hedeflemiş olabileceğini sormak istiyorum. Ülke ve millet olarak, içeride ve dışarıda onlarca problemle uğraşırken “Bu ziyaret de neyin nesi?” diye sormadan edemiyoruz. Eğer Sayın Cumhurbaşkanı problemlere Vatikan’da çözüm arıyorsa; bilmelidir ki milleti besleyecek kan Vatikan’da değil.”dedi.

CHP KONGRESİNDEN AK PARTİ ÇIKTI!

Çelik,basın toplantısının devamında:”Türkiye’nin en önemli sıkıntılarından biri de meclis içinde muhalefet yapacak, doğru yerde durarak doğruyu konuşacak siyasi parti olmayışıdır. Artık Sayın Bahçeli de Tayyip Bey’in bahçesinde dolaşarak Ak Parti’nin sağ koltuğu olmuştur. CHP’de son kongreden sonra sol koltuk değneği olarak tekrar eski yerini almış oldu. Yani CHP kurultayından AKP’ye destek kararı çıkmış oldu.

Biz açık yüreklilikle sunu soyluyoruz Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefet anlayışı ve Sayın Kılıçdaroğlu, Ak Parti için bulunmaz bir nimettir. Son yaptıkları kongrede Kılıçdaroğlu’nun yeniden seçilmesi Ak Parti’nin lehine olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi, bu kongre ile Ak Partilileri özellikle de Tayyip Bey’i çok sevindirmiş ve. Sayın Kılıçdaroğlu’nu ilk tebrik eden de malumunuz bizzat Sayın Cumhurbaşkanı olmuştur.

TOPLUMSAL FAYDA SAADET İNOVASYONUNDADIR!

Heyecanı tükenmeyen, yolundan dönmeyen Saadet Partisi’nin tecrübeli kadroları, içinde bulunduğumuz çıkmazı çözecek ve yeni bir dünyayı inşa edecektir. İlkelerimizden taviz vermeden kendimizi yeniliyor, çağımızın sorunlarına uygulanacak temel çözümleri dillendiriyoruz. Önümüzdeki belediye seçimlerinde Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye’de işaret fişeğini atacak ve partimizi hak ettiği mevkiye çıkaracağız.

Allah’ın izniyle dillendirdiğimiz çözüm politikalarını uygulamaya koyacak ve millete verdiğimiz sözü yeniden yerine getireceğiz. Bozulan tüm ayarları düzeltecek, insanımızın yüzünü güldüreceğiz. Toplumsal fayda Saadet inovasyonundadır. İyi ki Saadet var.”diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL