Genel Güncel Politika Surmanset

Çelik:Bu kente ihanet etmenize izin vermeyeceğiz.

REAL ARAZİSİ BU ŞEHRİN NAMUSUDUR Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik,haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Çelik’in basın toplantısından satır başları:”Bilindiği üzere Real arazisiyle alakalı bir takım faaliyetler yürütülmektedir. Bu..

Çelik:Bu kente ihanet etmenize izin vermeyeceğiz.

REAL ARAZİSİ BU ŞEHRİN NAMUSUDUR

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik,haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Çelik’in basın toplantısından satır başları:”Bilindiği üzere Real arazisiyle alakalı bir takım faaliyetler yürütülmektedir. Bu kenti yönetenler yaptığı yanlışta halen daha ısrar ediyorlar. Bu şekilde davranmaları seçim bütçesi için hazırlık mı yapılıyor sorusunu akıllara getiriyor. Kentimizdeki trafik sorunu halen daha devam ederken çıkmaza giren bu sorunu daha da büyüterek ne elde etmeye çalışıyorsunuz?

Masa başında yapılan imar planlamalarıyla çözüm üretmekten çok sorun üretiyorsunuz. İmar planlamalarıyla bozulan kentin estetik ve tarihi dokusu modernleşme adı altında linç ediliyor. Söz konusu bölgeye Rezidans imarı vermek bu kentin insanlarının aklıyla alay etmektir. Real arazisi Ak Parti içerisindeki rant dağılımında anlaşmazlıkların ayyuka çıkmasını sağlamıştır. Artık rant çuvala sığmıyor.

Millete vermeye esirgediğiniz hakkı devletin kadrolu müteahhitleri olan seçim sponsorlarınıza mı veriyorsunuz? İddia edildiği gibi bu teklifi meclisten geçiremeyeceksiniz. Milletimiz oynanan oyunları görüyor. Milletimizle birlikte bu oyunu bozacağız ve takipçisi olacağız, sizin bu kente ihanet etmenize izin vermeyeceğiz.

Yaşanabilir bir Kocaeli için geri sayım başladı. Saadet Partisi bulunduğu yere değer katar, kentimize ve ülkemize hizmet anlayışını yeniden yorumlayarak geleceğimize sahip çıkacaktır. Bu bütün vatandaşlarımızın en doğal hakkıdır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL