Afet Genel Güncel İzmit Manşetler

Çelikkaya Depremzede Destek Noktasını Ziyaret Etti

İzmit Kaymakamı Çelikkaya, İzmit Belediyesi Depremzede Destek Noktasını ziyaret etti İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, depremde ilimize göç etmek zorunda kalan vatandaşlara hizmet veren İzmit Belediyesi Depremzede Destek Noktasını ziyaret..

Çelikkaya Depremzede Destek Noktasını Ziyaret Etti

İzmit Kaymakamı Çelikkaya, İzmit Belediyesi Depremzede Destek Noktasını ziyaret etti

İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, depremde ilimize göç etmek zorunda kalan vatandaşlara hizmet veren İzmit Belediyesi Depremzede Destek Noktasını ziyaret etti

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok şehri etkileyen depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk günlerinde yardım tırları ile bölgedeki eksiklerin giderilmesi adına yoğun mesai harcayan İzmit Belediyesi ekipleri, ilimize gelmek durumunda kalan depremzedeler için de elinden geleni yapıyor. İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan İzmit Belediyesi Depremzede Destek Noktasını ziyaret etti. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kaymakam Çelikkaya’yı çalışmalarla ilgili bilgilendirdi.

HAFTANIN YEDİ GÜNÜ HİZMET VERİYOR
Yunus Emre Kültür Merkezi’nin fuaye alanında depremzedeler için giyim ve gıda mağazası açan İzmit Belediyesi ekipleri, depremden dolayı mağdur olan vatandaşlara hafta içi sabah 10.00-20.00, Cumartesi günleri 10.00-19.00, Pazar günleri ise 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Depremzede vatandaşlar ihtiyaçlarını Depremzede Destek Noktasında oluşturulan reyonlardan karşılayabiliyorlar.

BAĞIŞ TOPLAMA NOKTALARI
Depremzedelere destek olmak isteyen vatandaşlar; Yunus Emre Kültür Merkezi (Dolphin AVM yanı), Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:35/A (M. Ali Paşa Tramvay Durağı Karşısı A101 Yanı) adresindeki Kardeş Eller Mağazası’na ve Belsa Plaza B Blok zemin katta bulunan Down Cafe’ye giderek yardımlarını yapabilirler. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar; 0262 318 00 00 telefon numarasını arayabilir ya da 0532 166 41 41 numaralı Whatsapp hattı ile iletişime geçebilirler. Yapılan çalışmaları takip etmek ve bilgi almak isteyenler, https://izmit.bel.tr/iletisim/ ve İzmit Belediyesinin sosyal medya platformlarındaki sayfalarını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL