“Çevre Kirliliği Şehirlerimize Zarar Veriyor”

DEVA’dan Çevre Atılımı 18 Eylül Dünya Temizlik Günü münasebetiyle DEVA Partisi Genel Merkezi’nin organize  ettiği 81 ili kapsayan çevre temizliği etkinliği, Deva Partisi Kocaeli il Başkanlığı tarafından Çayırova Çağdaşkent Mesire Alanı’nda..

“Çevre Kirliliği Şehirlerimize Zarar Veriyor”

DEVA’dan Çevre Atılımı

18 Eylül Dünya Temizlik Günü münasebetiyle DEVA Partisi Genel Merkezi’nin organize  ettiği 81 ili kapsayan çevre temizliği etkinliği, Deva Partisi Kocaeli il Başkanlığı tarafından Çayırova Çağdaşkent Mesire Alanı’nda yapıldı.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi Ve Atılım (DEVA) Partisi, ‘Dünya Temizlik Gününde’ 81 ilde eş zamanlı düzenlediği çevre temizliği etkinliği kapsamında, Kocaeli İl Teşkilatı Çayırova ilçesinde Çağdaşkent Mesire Alanı’nda çevre temizliği yaptı. Temizlik çalışmalarıyla ilgili olarak DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Çevre temizliğinden sorumlu olanlar görevlerini layığıyla yerine getirmiyor olsalar dahi, biz hemşehriler olarak bütün hemşerilerimi Kocaeli’mizin cennet doğasına sahip çıkmaya, çevremizi temiz tutmaya davet ediyorum” dedi.

Çevre Kirliliği Şehirlerimize Zarar Veriyor

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki şehrimizin doğasının kıymetini yeterince bilmiyoruz. Yeri geldiğinde kentimizin doğal ve tarihi güzellikleriyle haklı olarak övünüyoruz. Lâkin Dilovası, Gebze, Çayırova ve diğer ilçelerimizde yaşanan çevre kirliliği ortada. Nefes alırken bile genziniz yanıyor…

Nerede ağaçlık alan varsa varsa, orası ya inşaat alanına dönüşmüş, ya da plastik atık, teneke ve cam şişe çöplüğüne dönmüş. Çevre kirliliği görüntünün yanında, aynı zamanda eko sistemi ve insan sağlığını tehdit ediyor; şehirlerimizin marka değerini düşürüyor” dedi.

Kocaeli’mize Sahip Çıkalım

DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Ensar Emir de, ormanları kasıtlı yakmakla, ormanlık alana cam parçaları atmanın farkı olmadığının altını çizerek, “Ormanlarımız, kıyılarımız, mesire alanlarımız plastik atıklar ve cam parçalarıyla dolu.

Ormanlarımızın, mesire alanlarımızın temiz tutulması, sadece bir temizlik meselesi olarak görülmemelidir. Kocaeli gibi sanayinin yoğun olduğu bölgelerde çeve çok daha fazla önem arz ediyor. Tüm hemşerilerimi Kocaeli’mizin cennet doğasına sahip çıkmaya, çevremizi temiz tutmaya davet ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL