Eğitim Genel Güncel Manşetler Sağlık

Çevre ve Atık Yönetimi Toplantısı Gerçekleştirildi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü çevre yönetim birimi koordinatörlüğünde, çevre ve atık yönetimi bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Ülkemizde yeni uygulamaya geçilen Mobil Atık Takip Sistemi (MOTAT) hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıya, Kocaeli..

Çevre ve Atık Yönetimi Toplantısı Gerçekleştirildi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü çevre yönetim birimi koordinatörlüğünde, çevre ve atık yönetimi bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Ülkemizde yeni uygulamaya geçilen Mobil Atık Takip Sistemi (MOTAT) hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İzaydaş A.Ş. ve tıbbi atık bertarafı yüklenici firması  yetkilileri ile sağlık kuruluşlarında çevre ve atık yönetimi konusunda görev yapan personeller katılım sağladılar.

Oldukça verimli geçen toplantıda; sağlık kuruluşlarında yürütülen çevre ve atık yönetimi uygulamalarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları ele alındı.

Ayrıca sağlık kuruluşlarında görev yapan, çevre ve atık yönetimİ sağlık personellerinin de öneri görüşleri değerlendirildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL