Güncel Manşetler

Ceyhan STK Temsilcileri ile Buluştu

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Bölgemizde faaliyet gösteren bazı STK’ların Kocaeli’de ki temsilcileri ile bir araya geldi. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, KİHMED’in ev sahipliğinde düzenlenen..

Ceyhan STK Temsilcileri ile Buluştu

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Bölgemizde faaliyet gösteren bazı STK’ların Kocaeli’de ki temsilcileri ile bir araya geldi.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, KİHMED’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda İlim Yayma Cemiyeti, TÜGVA, İHH, Gökkuşağı ve MTTB’nin bölge temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Ceyhan: “Kutuplaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir Kocaeli için Sivil Toplum Kuruluşlarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Amacımız sivil toplum kuruluşlarını dinleyerek çözüme kavuşabilecek konuları müzakere etmek. Yaşadığımız yoğunluk dolayısıyla ara vermek durumunda kaldığımız STK buluşmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün KİHMED ev sahipliğinde İlim Yayma Cemiyeti, Tügva, İHH, Gökkuşağı, ve MTTB temsilcileriyle bir araya gelerek kent ve gündem konularını istişare edip fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL