Manşetler

Ceylin cinayetinde korkunç şüphe

10 yaşındaki Ceylin Atik’i öldüren Ş.T.’nin, iki çocuğunun 2 yıl arayla ölümünü şüpheli bulan savcılık, mezarların açılmasına karar verdi. Yapılacak otopsinin ardından çocukların cinayete kurban gidip gitmediği anlaşılacak. Kayınvalide H.T.’nin..

Ceylin cinayetinde korkunç şüphe

10 yaşındaki Ceylin Atik’i öldüren Ş.T.’nin, iki çocuğunun 2 yıl arayla ölümünü şüpheli bulan savcılık, mezarların açılmasına karar verdi. Yapılacak otopsinin ardından çocukların cinayete kurban gidip gitmediği anlaşılacak. Kayınvalide H.T.’nin açıklamaları sonrasında soruşturma daha da derinleştirilirken, 2 kız çocuğunun da anne Ş.T. tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimalini soruşturan savcılık, flaş bir kararın altına imza attı.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde 10 yaşındaki Ceylin Atik’i öldüren Ş.T. ile kocası Serkan Türkmen ve annesi R.Ö. cezaevine konulurken olayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Ş.T.’nin daha önce birinin düşerek birinin de hastalık nedeniyle öldüğünü söylediği 2 kız çocuğunu da kendisinin öldürmüş olabileceği şüphesiyle soruşturmayı derinleştiren Cumhuriyet Savcılığı, 2 çocuğun mezarının açılmasını kararlaştırıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL