CHP Çayırova Ateş’lendi

CHP’den Çayırova Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu yapan Ünal Ateş’in basın açıklamasına partililerden yoğun ilgi. Örgütün içinden yetişen ve bugünlere gelen Ateş, partililerine ve kendisine destek veren dostlarına teşekkür..

CHP Çayırova Ateş’lendi

CHP’den Çayırova Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu yapan Ünal Ateş’in basın açıklamasına partililerden yoğun ilgi. Örgütün içinden yetişen ve bugünlere gelen Ateş, partililerine ve kendisine destek veren dostlarına teşekkür etti.

Çayırova İlçe Örgütünde yapılan aday adaylıüı başvurusu toplantısına İlçe Başkanı Binali Eniş’in haricinde pekçok il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı. Ünal Ateş, Çayırova’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu sorunları çözmek için aday adayı olduğunu belirtti;

Ateş’ün konuşması şu şekilde
Sayın; İlçe Başkanım,
Önceki dönem ilçe başkanlarım, Kadın kolları başkanım, Gençlik kolları başkanım ve değerli basın mensupları,
Benim iki büyük eserim vardır; Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir.” diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu üyeleri bu anlamlı ve özel günde beni yalnız bırakmayarak geldiğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunarım hoş geldiniz sefa geldiniz.
Gençlik kollarından buyana hemen hemen her kademesinde görev almaktan onur duyduğum partimde bugün sizlerle birlikte olmaktan yaşadığım mutluluğumu paylaşmak isterim.
İyi ki varsınız, bana güç verdiniz.
Kıymetli partililerim ‘’ Bizler şartlar ne olursa olsun bu partinin sadık öz evlatları olarak bize ne zaman ihtiyaç olduysa partimizin yanında olduk’’ olmaya da devam edeceğiz.
Koşullar ne olursa olsun umutlarımızı diri tuttuk ve öyle yapmaya da kararlıyız.
Her geçen gün daha fazla yoksullaşan, derin ekonomik kriz nedeniyle parası pul olan ülkemizi düştüğü bu durumdan çekip çıkarmak için çocuklarımız için, geleceğimiz için hiç durmadan, usanmadan bıkmadan, çalışmaya UMUDU yeşertmeye kararlıyız.
Sorumluluğumuz büyük bunu biliyorum onun için diyorum ki biz buradayız.
Hazırız.
Ülkemizin ve Partimizin yüzyılı geride bıraktığı ve ikinci yüzyılda
Artık Çayırova da değişim zamanı;
Kısacası, EMANETİ geri alma vakti gelmiştir.

Ülkemizi bu kötü yönetim anlaşışından kurtarmak, önce ilçemizden evimizden başlayacağız,
Bir Milyar İki yüz Elli Milyon TL lik bütçesine rağmen Çayırova maalesef iyi yönetilmiyor.
Çayırova da Sosyal Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini iyi biliyoruz, geçmişte bunu hep birlikte başardık inanıyorum ki yine başaracağız, emaneti geri alacağız.
150 bini aşkın nüfusu ile çile haline gelen trafik sorunu, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğunda ulaşamadığı sağlık hizmetleri sorununu, yetersiz sosyal yaşam alanları, öğrencilerimizin erişemediği internet sorunu gibi birçok alt yapı eksiği ile yaşamak zorunda kalan ilçemizin hak ettiği gibi hizmet alması için,
Sorunların çözüldüğü insanların mutlu bir yaşam sürdüğü Çayırova’ yı hep birlikte inşa etmek için, sizlerden biri olarak bu kentte yaşayan ve kendini sorumlu hisseden bir kardeşiniz olarak 2024 yılında yapılacak olan Mahalli idareler seçiminde yerel parlamentomuz olan Çayırova Belediyesi Meclis üyeliği görevine adayım.
İlçe Başkanımız, Örgütümüz ve Belediye başkan adayımız ile birlikte kapı kapı gezmeye, partimizin bayrağını ÇAYIROVA da yükseltmeye adayım, yerelde iktidar olmak için adayım ve siz kıymetli yol arkadaşlarımdan destek istiyorum.

Sözlerini sonlandırmadan önce Ateş; katılımlarından dolayı tüm örgütüne teşekkürlerini iletti

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL