Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
CHP Çayırova 'ya DEVA' dan ziyaret | Kocaelide Bugün

CHP Çayırova ‘ya DEVA’ dan ziyaret

Deva Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe  yönetim kurulu üyeleri  Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanlığı’nı ziyaret etti. DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi Cumhuriyet..

CHP Çayırova ‘ya DEVA’ dan ziyaret

Deva Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe  yönetim kurulu üyeleri  Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanlığı’nı ziyaret etti.

DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi Cumhuriyet Halk  Partisi çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek  ve yönetimini ziyaret etti.  Ziyarette il yönetim kurulu üyeleri Özlem Kaya ve Ensar Emir’ de hazır bulundu.

08 Kasım  2020 tarihinde teşkilat binasının açılışını ve aynı günde 1. olağan kongresini yapan  Çayırova DEVA bu programlarına katılım sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova teşkilatına iadei ziyarette bulundu.

Başkan; Soyluçiçek  DEVA Partisi  Çayırova  teşkilatına yaptıkları ziyaret sebebiyle teşekkürlerini iletti. Soyluçiçek  konuşmasında;  İnşaallah önümüzdeki süreçte Çayırova için daha sık bir araya geleceğiz. Muhalefet partileri olarak Çayırova’nın sıkıntılarını beraber gündeme taşıyacağız. dedi

Saraç  program da yaptığı konuşma da Cihan Bey’e iyi dilekleri ve nezaketi içi teşekkürlerini iletti.  Saraç ayrıca; Yaptığımız ve diğer siyasi partilere  de yapacağımız bu ziyaretler ile  son yıllarda artarak devam eden siyasetin’’ kutuplaştırıcı ötekileştirici ’ dilini en azından ilçemizde bertaraf edeceğiz. Toplumumuz  bir kısım siyasetçilerin özellikle kullandığı bu dili artık istemiyor. İlçemizin ise yerel de çok büyük sıkıntıları var, bu sıkıntıları ve problemleri bizler de muhalefet olarak eleştireceğiz dile getireceğiz.  Çayırova hepimizin. diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL