Genel

CHP Çayırova’dan DEVA’ ya ziyaret

 DEVA Çayırova ,CHP Çayırova ’yı Ağırladı   Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi DEVA Partisi  Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetimine iade-i ziyarette bulundu. DEVA..

CHP Çayırova’dan DEVA’ ya ziyaret

 DEVA Çayırova ,CHP Çayırova ’yı Ağırladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi DEVA Partisi  Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi Cumhuriyet Halk  Partisi Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek  ve yönetimini teşkilat binasında ağırladı.

08 Kasım  2020 tarihinde teşkilat binasının açılışını ve aynı günde 1. olağan kongresini yapan  Çayırova DEVA bu programlarına katılım sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova teşkilatını geçtiğimiz günlerde ziyaret  etmişti. Cihan Soyluçiçek ve ilçe yönetimi de DEVA Partisi’ne   iade-i ziyarette bulundu. Çok samimi bir ortamda geçen görüşmede  Soyluçiçek; DEVA Partisi ilçe başkanı, ilçe yönetimi ve il yönetim kurulu üyesi Özlem Kaya hanım’a  misafirperverlikleri için teşekkür ederim. İlçemiz için bu görüşmeler devam edecek dedi.

Saraç;  programda yaptığı konuşmada Cihan Bey’e ve yönetici arkadaşlarına  iyi dilekleri ve nezaketleri için teşekkür ederim.  İlçemiz ve ülkemiz her geçen gün daha da derinleşen  ekonomik kriz ve pandemi nedeniyle çok zor günler geçiriyor. Bu görüşmeler  ilçemiz meselelerini ve çözüm yollarını istişare edebilmek açısından çok önemli.  Görüş alışverişinde bulunduk ve çok faydalı oldu dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL