Güncel Manşetler

CHP Darıca Delege Seçimlerini Yaptı

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün devam eden kongre süreci kapsamında Bayramoğlu Mahallesi hariç tüm mahallelerde delege seçimleri tamamladı. CHP Darıca İlçe Örgütü’nün mahalle delege seçimleri dün yapıldı. Darıca Yalı Mahallesi, Cami..

CHP Darıca Delege Seçimlerini Yaptı

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün devam eden kongre süreci kapsamında Bayramoğlu Mahallesi hariç tüm mahallelerde delege seçimleri tamamladı.

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün mahalle delege seçimleri dün yapıldı. Darıca Yalı Mahallesi, Cami Mahallesi, Zincirlikuyu Mahallesi, Yeni Mahalle ve Bağlarbaşı Mahallesi delege seçimler CHP Darıca ilçe binasında gerçekleştirildi. Diğer geriye kalan 9 mahallede mahalle temsilciliklerinde yapıldı. Yapılan delege seçimleri ile ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Partimizin devam eden kongre süreci kapsamında dün 14 mahallenin tamamında delege seçimlerini gerçekleştirdik. Mahalle temsilciliklerinde yaptığımız delege seçimlerine katılımın yoğun oldu. Bayramoğlu Mahallemiz hariç tüm mahallelerde tek listeli ve yoğun katılımlı delege seçimlerimizi tamamladık. Bayramoğlu Mahallesi delege seçimleri haftaya aynı gün ve saatte yapılacak. CHP Darıca İlçe Örgütü olarak en demokratik, en şeffaf ve tüzüğümüze uygun bir biçimde delege seçimlerini tamamlayarak kongre sürecini devam ettireceğimiz. Partimizin delege seçimlerinin başta CHP Darıca ilçe örgütüne, partililerimize ve tüm herkes hayırlısı olmasını dilerim. Delege olarak seçilen tüm partilileri de kutluyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL