CHP DARICA’DAN 23 NİSAN UÇURTMA ŞENLİĞİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Uçurtma Şenliği” düzenliyor. Tüm vatandaşları programa davet eden İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi:“Devrimlerin gerçekleştirilmesinde yaşamsal rol..

CHP DARICA’DAN 23 NİSAN UÇURTMA ŞENLİĞİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Uçurtma Şenliği” düzenliyor.

Tüm vatandaşları programa davet eden İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi:“Devrimlerin gerçekleştirilmesinde yaşamsal rol üstlenen ve demokratik rejimimizin temel kurumu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920’de açılması, ulus egemenliğine dayanan ve tam bağımsız yeni Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulması sürecinde atılan en önemli adımdır.

TBMM’nin açılışının 98. yıldönümünü kutlar; çocuklarımızın huzur ve güven içinde sokaklarda özgürce dolaştığı, çocuk işçilerin köle gibi çalıştırılmadığı, çocuk gelin dramlarının olmadığı, yarınlarımızın mimarı çocuklarımızın teröre kurban gitmediği ve insanlığa yakışır bir Türkiye özlemiyle tüm çocuklarımıza güzel yarınlar dilerim.

Milli egemenliğin millette olmasına inanan, demokrasi ve laiklik mücadelesi veren tüm vatandaşlarımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı uçurtma şenliğinde çocuklarımızla birlikte kutlamaya davet ediyorum.”

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Uçurtma Şenliği programı 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat:14.00’de Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunum töreni ile başlayacak ve saat:15.00’de Darıca Sahili Dudayev Parkı’nda uçurtma şenliği ile devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL