Manşetler Surmanset

CHP Darıca’dan 29 Ekim’e Özel Kutlama

CHP Darıca İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir dizi etkinlikler düzenleyecek. Düzenlenecek olan etkinlikle ilgili olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 94. yılını Darıca’da..

CHP Darıca’dan 29 Ekim’e Özel Kutlama

CHP Darıca İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir dizi etkinlikler düzenleyecek. Düzenlenecek olan etkinlikle ilgili olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 94. yılını Darıca’da tüm Cumhuriyet sevenlerle kutlayacağız. Halkın kendi kendisini yönettiği rejimin adıdır cumhuriyet. Malatya’nın, Isparta’nın, Rize’nin en uzak köyünden çıkıp ülkeyi yönetme fırsatına erişilebilen emsalsiz bir yönetim biçimidir Cumhuriyet.

TÜM HERKESİ DAVET ETTİ

Herkesi Ülkesine, Cumhuriyete sahip çıkamaya alanlara davet ediyorum. Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümü vesilesiyle 29 Ekim Pazar günü saat 18.00’da Darıca Cami Mahallesi Sağlık Ocağı’ndan başlayarak Darıca Cumhuriyet Meydanı’na kadar meşaleli yürüyüşümüz olacak. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda ise Yüksek Sadakat isimli müzik grubumuzun ücretsiz olarak halk konserimizi gerçekleştireceğiz. Başta tüm Darıcalıları olmak üzere herkesi meşaleli yürüyüşümüze ve ardından ücretsiz verilecek olan halk konserimize davet ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL