CHP Darıca’nın ‘Dayanışma Gecesi’nin Onur Konuğu Büyükerşen

CHP DARICA’DAN DAYANIŞMA GECESİNE DAVET. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, 3 Mart 2018 Cumartesi günü Dayanışma Gecesi düzenliyor. Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşecek ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr.Yılmaz..

CHP Darıca’nın ‘Dayanışma Gecesi’nin Onur Konuğu Büyükerşen

CHP DARICA’DAN DAYANIŞMA GECESİNE DAVET.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, 3 Mart 2018 Cumartesi günü Dayanışma Gecesi düzenliyor.

Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşecek ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen’in onur konuğu olduğu dayanışma gecesine CHP’nin bölge milletvekilleri, il başkanı, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılacak. Ayrıca Büyükerşen’in dayanışma gecesi öncesi çeşitli ziyaret programlarına katılacağı bildirildi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Darıca’da iktidar olma hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Hedef2019 çalışmalarımız devam ederken örgütümüzdeki birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla da gece düzenliyoruz. Türkiye’de belediyecilik anlayışında değişimin mimarı olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen’in onur konuğumuz olduğu dayanışma gecemize tüm partililerimiz davetlidir.” diyerek partilileri geceye davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL