Manşetler Politika Surmanset

CHP Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldiler

Kocaeli’de geleneksel bir hal alan ve her ayın ilk pazartesi günü yapılan il başkanları toplantısı, bu ay CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın ev sahipliğinde bugün Seka Park 2. Etap’ta gerçekleştirildi…

CHP Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldiler

Kocaeli’de geleneksel bir hal alan ve her ayın ilk pazartesi günü yapılan il başkanları toplantısı, bu ay CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın ev sahipliğinde bugün Seka Park 2. Etap’ta gerçekleştirildi.

Sabah kahvaltısı eşliğinde bir araya gelecek olan Kocaeli İl Başkanları bir takım ziyaretlerde gerçekleştirecek. Her ay bir İl Başkanının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya bu ay CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ev sahipliği yaptı. İlk olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u saat ziyaret eden başkanlar, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret edip programlarını tamamladı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında başlatılan toplantılar bugüne kadar rutin şekilde ve tam kadro katılım ile devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen toplantıya da Ak Parti, CHP, MHP, SP, BBP, DP, DSP İl başkanları tam kadro katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL