Güncel Manşetler Politika

CHP İlçe Başkanı: “AKP Bile Zorundadır!”

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya gerçekleştirdiği basın açıklaması ile Ak Partinin Anıtkabir ziyaretini değerlendirdi. “GELİNEN NOKTA GÖSTERDİ” Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya partisinin ilçe..

CHP İlçe Başkanı: “AKP Bile Zorundadır!”

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya gerçekleştirdiği basın açıklaması ile Ak Partinin Anıtkabir ziyaretini değerlendirdi.

“GELİNEN NOKTA GÖSTERDİ”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya partisinin ilçe binasında düzenlediği basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.  Küçükkaya,” Her ne kadar Anıtkabir’de hiç kimsenin bir simge kullanmadığı bir yerde, Rabia sembolünü kullansalar da, biz bu hareketin acemilikten kaynaklandığını umuyoruz. AKP ülke tarihinin en güçlü ittifak partisidir. Zamanında çok sert söylemlerin kullanıldığı hatta iki ayyaş sınırına kadar dayansalar da gelinen nokta gösterdi ki, AKP bile cumhuriyet sistemine tabi olmak zorundadır” şeklinde konuştu.

“RABİA SEMBOLÜNÜ KULLANSALAR DA”

Sözlerine devam eden Küçükkaya, “Cuma günü kamuoyu iktidar partisinden duymadığı kadar ciddi bir Atatürk söylemi duydu. Başta Cumhurbaşkanı ve Atatürk’ün eğer samimiyseler geldikleri noktadan memnuniyet duyarız. Her ne kadar Anıtkabir’de hiç kimsenin bir simge kullanmadığı bir yerde, Rabia sembolünü kullansalar da, biz bu hareketin acemilikten kaynaklandığını umuyoruz. AKP ülke tarihinin en güçlü ittifak partisidir. Zamanında çok sert söylemlerin kullanıldığı hatta iki ayyaş sınırına kadar dayansalar da gelinen nokta gösterdi ki, AKP bile cumhuriyet sistemine tabi olmak zorundadır” şeklinde konuştu.

“MERAKLA BEKLİYORUZ”

Sözlerine devam eden Küçükkaya, “Yerel anlamada Sayın belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Birisi off road yarışlarında, birisi İstanbul koşularında yer aldı. İzmit’teki tüm sorunları halletmiş belediye başkanlarımız Pazar günlerini dolu dolu eğlence içerisinde geçirmişlerdir. Salı günü belediye meclisinden komisyona inmek zorunda olan Ensar maddesi ile ilgili şimdiden komisyondaki arkadaşlara sesleniyorum. İzmit halkı dikkatle bu çalışmaları takip ediyor. Atacakları adım daha önce Fettullah Gülen’in dershanelerine İzmit Belsa Plaza’da bulunan yerlerin kiralandığı gibi olmamasını bekliyor. Bizde bunu merakla bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL