Genel Güncel Manşetler Politika

CHP Kocaeli, Ankara Yolunda

CHP Kocaeli, 12 ilçesiyle tam kadro parti lideri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak üzere Ankara’ya doğru yola çıktı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün saat 19.00’da genel merkez..

CHP Kocaeli, Ankara Yolunda

CHP Kocaeli, 12 ilçesiyle tam kadro parti lideri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak üzere Ankara’ya doğru yola çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün saat 19.00’da genel merkez binası önünde yapacağı açıklama için CHP Kocaeli İl Örgütü, 12 ilçesiyle tam kadro Ankara’ya doğru yola çıktı. Partililer, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bugün Millet İttifakı liderlerinin gerçekleştireceği toplantı sonrası genel merkez binası önünde karşılanacak olan Kılıçdaroğlu ile buluşacak. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, il yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, kadın kolu ve gençlik kolu yöneticileri ve çok sayıda partili akşam saatlerinde Ankara’ya varacak.

BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı ortağımız genel başkanların liderliğinde halkın iktidarını kurmak için çıktığımız yolda bugün hepimiz için önemli bir gün. Gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine hazırlanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın belirlediği isim olacaktır. Tüm kadrolarımız ile Millet İttifakı liderlerinin toplantısı sonrası Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel merkezimizin önünde karşılayacağız. Cumhuriyetin İkinci Yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak için halkımızla birlikte kazanacağız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL