CHP Kocaeli’den ‘askıda genç bilet kampanyası’

CHP Kocaeli üniversitelilere askıda genç bilet kampanyasını anlattı CHP Kocaeli, iftarda bir araya geldiği üniversite öğrencilerinin hem taleplerini dinledi hem de askıda genç bilet kampanyasını duyurdu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)..

CHP Kocaeli’den ‘askıda genç bilet kampanyası’

CHP Kocaeli üniversitelilere askıda genç bilet kampanyasını anlattı

CHP Kocaeli, iftarda bir araya geldiği üniversite öğrencilerinin hem taleplerini dinledi hem de askıda genç bilet kampanyasını duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Sekreteri Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimi, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetimi, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut İzmit’teki özel bir erkek öğrenci yurdunda üniversite öğrencileri ile iftarda bir araya geldi. Üniversiteli gençler ile sohbet ederek taleplerini dinleyen heyet CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun duyurduğu askıda genç bilet uygulamasından öğrencilerin nasıl yararlanabileceklerini de anlattı.

Askıda Genç Biletten Nasıl Yararlanılır

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, üniversite öğrencilerine kampanyasının detayları hakkında bilgi verdi. CHP Gençlik Kolları  ve Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı paydaşlığında başlatılan kampanya kapsamında bağışçıların desteği ile bayramda üniversite öğrencileri otobüs ücretlerini dert etmeden aileleri ile buluşacak. Kampanya kapsamında askidagencbilet.com adresi üzerinden hem bağışçılar desteklerini sunacak hem de üniversite öğrencileri 27 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında biletlerini alabilecek.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL