CHP ‘li Kadınlar karanfillerle tura çıktılar

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Kadın Kolları, İlçe Yönetimi ve  Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile beraber ellerinde karanfillerle Yenimahalle’yi tura çıktılar. Cumhuriyet..

CHP ‘li Kadınlar karanfillerle tura çıktılar

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Kadın Kolları, İlçe Yönetimi ve  Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile beraber ellerinde karanfillerle Yenimahalle’yi tura çıktılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya ve beraberindeki Kadın kolları, Yenimahalle esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflarla konuşan Kaya, Çayırova  Belediye Başkanlığı seçimleri için destek istedi.

Kadınlar Karanfiller Eşliğinde Tura Çıktılar

Yoğun bir kadroya sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Çayırova’nın kadınlar tarafından da yönetileceğinin sinyalini verdi. Kadın Kolları ile beraber vatandaşla selamlayan Kaya, karanfil ve projelerinin içinde bulunduğu broşür hediye etti. Yenimahalle esnafı tarafından büyük ilgi gösterilen Kaya sohbetleri sırasında “ Çayırova’da kadınlar ile beraber eşit ve adil bir şekilde yönetim sağlayacağız. “ dedi.

GÖNÜLLERİ KAZANACAĞIZ.

Selahattin Kaya ve beraberindeki Kadın Kolları, esnaf ile sohbet edip vatandaşın derdini dinledi. Vatandaşın vereceği desteği sonuna kadar savunacağını belirten Kaya “Çayırova da bulunan her vatandaşa ulaşıp onların gönüllerini kazanacağız. 1 Nisandan sonrada bu gönüller için çalışıp onlar için üreteceğiz.” Dedi. 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL