CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet gazetemizi ziyaret etti

“Pozitif,  güler yüzlü, uzlaşmacı, insanları rahatlatacak huzur verecek, huzura dayalı bir kampanya yürütmeye çalışıyoruz” CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av.Hüsamettin Polat, İlçe Kadın Kolları başkanı..

CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet gazetemizi ziyaret etti

“Pozitif,  güler yüzlü, uzlaşmacı, insanları rahatlatacak huzur verecek, huzura dayalı bir kampanya yürütmeye çalışıyoruz”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av.Hüsamettin Polat, İlçe Kadın Kolları başkanı Suna Çınar,Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Emine Özcan  ve CHP  İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemize gelen CHP Kocaeli Milletvekili  Fatma  Kaplan Hürriyet, Gazetemiz İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten  tarafından misafir edildi.

Seçim çalışmaları ile alakalı bilgiler veren Fatma Kaplan Hürriyet ” Tabandaki bize yansıyan enerji, vatandaşın bize bakış açısı, güler yüzler ile bizi karşılaması bize müthiş bir rahatlık sağladı..

Muharrem beyin sürekli yükselen trendi, söylemlerini halka karşı tutulması, iktidarın gücüne girmesi, bunlar çok güzel şeyler. Biz sahnede Muharrem beyden duyduğumuzu sahaya çıktığımızda vatandaşlar tarafından slogan olarak alıyoruz. Bizim de enerjimizi arttırıyor.

Türkiye üst üste çok seçim geçirdi ve bu yüzden çokta gerildi. Biz de germemek için bu dönem daha pozitif, daha güler yüzlü, daha uzlaşmacı, daha sarkıllar ve türkülerle insanları rahatlatacak huzur verecek, huzura dayalı bir kampanya yürütmeye çalışıyoruz ki Muharrem Bey’in de biliyorsunuz ‘ benim en çılgın projem ‘Huzur’ dedi.

Siyasete dostluk ve güven kazandırmak amaçlı da yapıyoruz bu işi. SP’nin tabanında yarattığımız güven duygusu, İyi Partiye yaptığımız hamleler, demokrasinin önünü açmak adına yaptığımız hamleler. Bunlar güven sağlamakta önemli bir adım oldu CHP adına. Önyargı her şeyde olduğu gibi siyasette de ön safhada. İnsanların bilmediği şeyler üzerine önyargılı olması normal karşılıyoruz. İnsanlar dokunmadığı, bilmediği eksik gördüğü şeylere ön yargı ile yaklaşırlar. Bizim de eksiklerimiz vardır siyaset yapma tarzında gibi. Özellikle 2011’den bu yana seçmen ile buluşmaya, kendimizi doğru anlatmaya, düzgün anlatmaya ciddi anlamda savaş veriyoruz. Bir vatan  meselesi üzerine kurguladığımız kampanyanın sonuç itibarıyla karşılığını görmek müthiş bir huzur veriyor. Gerçekten Türkiye’nin geleceğini düşünen çiftçisi, işçisi, politikalardan yanlış etkilenen kim var ise. Siyaset bir umuttur, bu umutta bizi bekliyor. Yayınladığımız ufacık bir şeyde bile ‘işte bu ya’ gibi teveccüh ile karşılık veriyorlar. Biz Teşkilatlarımız ile beraber bu gelişmenin sandığa yansımasını bekliyoruz. Projelerimiz’de çok güzel. Ayağı yere basan projeler. Doğru çözüm için. Yeniden kalkınma hamlesi yapılması gerekiyor ekonomi için. Dolar işinde daha önceden biz söyledik müdahale edin diye. Akp’nin içerisinde ki kitlede koptu ve ne olacağını ve ne olduğunu görüyor. Gene ordalar ama kimisi çıkar sebebiyle gibi. Daha önceki seçimlerde istesin yapar diye bakılıyordu ama şimdi iktidarsın vaat et etmezsin iktidarsın yaparsın düşünce sistemine dönüldü. Biz söylüyoruz dinlemiyorlar ama şimdi seçim zamanı rüşvet diye dağıtıyorlar. İsrail ile Filistin arasında savaş oluyor biz önerge veriyoruz reddediyorlar. İktidar miting yapmaz gereğini yapar diye kendi cenahları da söylüyor. Onların kitleleri de farkında.”

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret dolayısıyla gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten, Fatma Kaplan Hürriyet  ve beraberindeki heyete teşekkür ederek  seçimlerin bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL