CHP Milletvekilleri Gebze TV’ de

CHP Milletvekilleri yayın hayatına başlayan Gebze TV ‘ye başarılar dilediler. Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Merkezi tarafından başlatılan program kapsamında Çayırova’da ziyaretlerde bulunan İzmir Milletvekilleri Sevda Erden Kılıç ve Ednan Arslan,..

CHP Milletvekilleri Gebze TV’ de

CHP Milletvekilleri yayın hayatına başlayan Gebze TV ‘ye başarılar dilediler.

Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Merkezi tarafından başlatılan program kapsamında Çayırova’da ziyaretlerde bulunan İzmir Milletvekilleri Sevda Erden Kılıç ve Ednan Arslan, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek ve beraberlerinde İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri Gebze TV ve Kocaeli’ de Bugün gazetemizi ziyaret ettiler.

Gebze TV kurucusu İbrahim Çamkerten tarafından ağırlanan Milletvekilleri gün boyu Çayırova ilçemizdeki ziyaretleri ile ilgili bilgiler verdiler.

CHP Milletvekilleri yayın hayatına başlayan Gebze TV ‘ye de başarılar dilediler.

Gebze TV Kurucusu İbrahim Çamkerten, CHP Milletvekillerinin ziyareti ile ilgili olarak “Sayın Sevda Erden Kılıç (İzmir), Ednan Arslan(İzmir), Ulaş Karasu(Sivas), Hasan Baltacı(Kastamonu) CHP milletvekillerimize ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek ile beraberinde gelen partililere ayrı ayrı teşekkür ederim. Ziyaretleri biz Gebze TV ve Kocaeli’de Bugün ailesini onurlandırmıştır.” dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL