Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

CHP’de kongre süeci başladı

CHP Kocaeli kongreler için hazırlıklara başladı   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından alınan karara göre kongre takvimi başlatıldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, il yönetimi..

CHP’de kongre süeci başladı

CHP Kocaeli kongreler için hazırlıklara başladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından alınan karara göre kongre takvimi başlatıldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, il yönetimi ve ilçe başkanları kongre takviminin bugün resmi olarak taraflarına iletilmesi ile hazırlıklara başladı.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı şunları kaydetti:

“Genel merkezimiz tarafından bizlere iletilen karar doğrultusunda il ve ilçe örgütlerimizin kongreleri için hazırlıklarımıza başladık. 15 Haziran’da üye çizelgelerimiz ilçe örgütlerimizde askıya çıkartılacak ve 21 Haziran saat 18.00’a kadar itirazlar alınacaktır. 23 Haziran tarihine kadar itirazlar ilçeler tarafından alınacak ve il kurulumuz tarafından ise 25 Haziran’a kadar itirazlar alınarak, 27 Haziran tarihine kadar karara bağlanacaktır. 3-30 Temmuz tarihleri arasında ilçe delegelerimizin seçimleri gerçekleştirilecektir. 5 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında ise ilçe kongrelerimiz yapılacaktır. 16 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında ise il kongremiz düzenlenecektir. Takvimizi bizlere iletilen tarih aralıklarına göre düzenleyerek en kısa sürede gerekli duyurularımızı hem partililerimize hem de kamuoyuna yapacağız. Sürecin tüm partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL