Manşetler Surmanset

CHP’de Orada Olacak!

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde bu gece 15 Temmuz için yapılacak anma törenine MHP katılma kararı alırken CHP ve HDP ise katılmayacağını duyurdu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “AKP Genel..

CHP’de Orada Olacak!

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde bu gece 15 Temmuz için yapılacak anma törenine MHP katılma kararı alırken CHP ve HDP ise katılmayacağını duyurdu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “AKP Genel başkanı himayesindeki törene, genel başkanımız katılmayacak” ifadesini kullandı. CHP daha sonra karar değiştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde bu gece 15 Temmuz için yapılacak anma törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı duyuruldu. CHP ve HDP ise anmaya katılmayacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “AKP Genel başkanı himayesindeki törene, genel başkanımız katılmayacak” dedi. 15 Temmuz gecesi TBMM Başkanlığı tarafından hazırlanan TBMM’de yapılacak etkinlik programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adı, konuşma yapacaklar isimler arasında yer almamıştı.

CHP bu konuyu eleştirmiş Başbakan Binali yıldırım ise konuyla ilgili soruya, “Bize de davetiye gelmedi. Alınganlık yapmaya gerek yok” cevabını vermişti.

CHP KARAR DEĞİŞTİRDİ

CHP’den daha sonra yapılan açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu’nun törene katılacağı belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL