CHP’de ‘Yıldızlı’ İl Başkanı

 Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığının 37. Olağan İl Kongresinde Özgür Harun Yıldızlı il başkanı seçildi.   37. Olağan İl Kongresinde  Divan Başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Onursal..

CHP’de  ‘Yıldızlı’ İl Başkanı

 Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığının 37. Olağan İl Kongresinde Özgür Harun Yıldızlı il başkanı seçildi.

 

37. Olağan İl Kongresinde  Divan Başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Onursal Adıgüzel’in yaptığı kongreye, CHP  Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP’nin ilçe başkanları, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu,DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, eski  İzmit Belediye Başkanı Erol Köse , eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Hurşit Güneş ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Kongresi sonrası yeni il başkanı olan Harun Yıldızlı, “Heyecanımız var. İktidara giden yolda ötekeleştirme yok. Hep birlikte iktidara gidiyoruz. Seçimin kazananı, kaybedeni yok. Annemin doğum günü aynı zamanda. Onun için çok mutluyum” dedi.

1977, İzmit doğumlu. Bilkent Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ve Kentsel Tasarım Bölümü mezunu. Evli,Nazım ve Zeynep adında 2 çocuk babası.

2015 yılından beri de Cumhuriyet Halk Partisi il yönetiminde, il başkan yardımcısıydı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL