Güncel Manşetler Politika

CHP’li Aydemir yetkilere isyan etti!

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediyesi’nin ilçeye yapmadığı hizmetler konusunda eleştirilerine devam ediyor. CHP’li Aydemir, Dilovası Belediyesi yapmış olduğu temizlik ihalesinin peşini bırakmıyor. 36 milyon 500 bin TL’ye..

CHP’li Aydemir yetkilere isyan etti!

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediyesi’nin ilçeye yapmadığı hizmetler konusunda eleştirilerine devam ediyor. CHP’li Aydemir, Dilovası Belediyesi yapmış olduğu temizlik ihalesinin peşini bırakmıyor. 36 milyon 500 bin TL’ye Özal firmasına verilen ihaleyle ilgili olarak CHP’li Kerem Aydemir Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve firma yetkililerine defalarca ihalenin neden bu kadara yapıldığını sordu.

Ancak konuyla ilgili olarak bugüne kadar ne Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ne de firma yetkilileri bir cevap veremedi. CHP’li Aydemir de son olarak sosyal medyadan bu fotoğrafları paylaşarak, “Burası girişi olmayan ilçemizin toplanmayan çöp manzarası. Allah’tan korkun ihale bedeli 36. 500.000(otuz altı milyon beş yüz bin) Utananın artık.” diye yazdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL