Güncel Manşetler Politika

CHP’li Hürriyet, Yaralanan İşçiyi Ziyaret Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, geçtiğimiz günlerde çalıştığı inşaattan düşerek vücuduna demir saplanan Sinan Yıldız’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. İzmit’te geçtiğimiz günlerde bir inşaatta meydana gelen olayda, Sinan Yıldız isimli..

CHP’li Hürriyet, Yaralanan İşçiyi Ziyaret Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, geçtiğimiz günlerde çalıştığı inşaattan düşerek vücuduna demir saplanan Sinan Yıldız’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

İzmit’te geçtiğimiz günlerde bir inşaatta meydana gelen olayda, Sinan Yıldız isimli işçi dengesini kaybederek inşaat sahasında bulunan dik duran demir çubukların üstüne düşmüş, demir Yıldız’ın sırtından girerek başından çıkmıştı. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz işçi burada yapılan bir dizi ameliyatlarına ardından yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi, CHP Kocaeli ve CHP Genel Merkez Emek Bürosu Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Sinan Yıldız isimli işçiyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Talihsiz işçinin eşi Pınar Yıldız ve kardeşi Hüseyin Yıldız’ı hastanede ziyaret eden Milletvekili Hürriyet, işçinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yoğun bakım ünitesinde olmasına rağmen durumunun iyiye gittiğini öğrenen Hürriyet, hem aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu hem de ailenin buruk bir şekilde girdiği Kurban Bayramı’nı kutladı.

SIFIR KAZA DEDİLER YÜZLERCE İŞÇİ ÖLDÜ

Açıklamalarda bulunan Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Çalışma Bakanlığı’nın başlattığı ‘Hedef Sıfır Kaza’ kampanyasının üçüncü ayı bitti ancak 13 Mayıs ve 12 Ağustos tarihleri arasında 128’i inşaat işçisi hayatını kaybetti. Özellikle inşaat işkolundaki ölümler tüm işkollarındaki iş cinayetlerinin yüzde 26’sını oluşturmaktadır. Yılın ilk yedi ayında ise toplam bin 119 işçimiz meydana gelen iş kazalarında hayatını kaybetti. Neyse ki bu acı istatistiklerin arasında Sinan Yıldız yer almadı. Ancak sözde değil özde bir önlem alınmazsa nice Sinan Yıldız’lar bu acı istatistiklerde yer alacak” şeklinde konuştu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL