Güncel Manşetler Politika

CHP’Lİ TAHSİN TARHAN’IN ÇAYIROVA GÜNDEMİ

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yıllardan beri devam eden Çayırova İlçesi, İnönü ve Emek mahallesinin kentsel dönüşüm sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı. Bölge Halkı tarafından daha önce defalarca protesto gösterilerine..

CHP’Lİ TAHSİN TARHAN’IN ÇAYIROVA GÜNDEMİ

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yıllardan beri devam eden Çayırova İlçesi, İnönü ve Emek mahallesinin kentsel dönüşüm sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.
Bölge Halkı tarafından daha önce defalarca protesto gösterilerine neden olan ve yıllardır çözülemeyen sorun ile ilgili Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Türkiye Büyük Millet Meclis kürsüsünden yetkililere bu konuyla ilgili bir eylem planı olup, olmadığını sordu

EMEK ve İNÖNÜ MAHALLESİ KAMU HİZMETİNDEN YARARLANAMIYOR…
Tarhan, “Kocaeli, Çayırova İlçesi İnönü ve Emek Mahalleri Korkakdere bölgesi 2009 yılında Çayırova Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edilmiştir. Karara rağmen belediye tarafından imar izni verilmemekte, bölge hiç bir kamu hizmetinden yararlanamamaktadır.” Dedi.

BÖLGE HALKI MAĞDUR
Tarhan, “bölgede bulunan 570 mülk sahibi yargı kararı olmasına rağmen mağdur edilmektedir.” dedi. Ayrıca Tahsin Tarhan “Belediye ve kamu hizmetlerinden faydalanamayan vatandaşların, bölgenin imara açılmasıyla ve mağduriyetlerin giderilmesi ile ilgili İktidarın bir projesi olup olmadığını sordu”
Vatandaşların doğrudan hayatını etkileyen, mahallede yaşayanların görüşleri ve rızaları alınmadan yapılan düzenlemelerin artık son bulması gerektiğini dile getiren Tarhan, demokrasinin her kulvarda dile getirildiği Türkiye’de İnönü ve Emek Mahallesi yaşayanlarının kendilerine hiç sorulmadan mağdur edilmelerine izin vermeyeceğini dile getirdi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL