Güncel Manşetler

CHP’li Törk 15 Temmuz Şehitlerini Unutmadı

Kısa adı FETÖ/PDY olan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi bir grup tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan hain darbe girişimini kınayan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bugün Darıca..

CHP’li Törk 15 Temmuz Şehitlerini Unutmadı

Kısa adı FETÖ/PDY olan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi bir grup tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan hain darbe girişimini kınayan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bugün Darıca şehitliğini ziyaret etti. Şehitliğe giden Törk 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara’da bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığın bombalanması ile şehit olan Darıcalı Şehit Özel Harekat Polisi Edip Zengin’in mezarı başında dua edip, mezara karanfil bıraktı.

Başkan Törk yapmış olduğu sosyal medya paylaşımının altına ise şu notu düştü: “15 Temmuz Darbe Girişiminde Hainlerin Attığı Bomba ile Şehit Düşen Özel Harekâtçı Edip Zenginin kabrini ziyaret ederek dua ettik. Ailesine uğrayıp o yaşlı annenin ellerinden öptüm. Keşke darbe girişimi ilk günlerdeki birlik ve darbeye karşı tutarlı duruşla her yönü ile açığa çıkarılabilseydi.
Malesef Tatlıcı, öğretmen, akademisyen, devlet memuru, gazetecilerle uğraşılarak bu sürece neden olanlar kendilerini kamufle ettiler. Bu ülkede “adalet” Egemen olursa gerçek darbecilerde açığa çıkacaktır inşallah.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL