Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
CHP’li Törk’den, Mescid-i Aksa Tepkisi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika

CHP’li Törk’den, Mescid-i Aksa Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırılara ve Filistin’e yönelik hak ihlallerine tepki göstererek “İbadet yapmanın engellenmesi kabul edilemez” ifadelerini kullandı. Törk yaptığı açıklamada;..

CHP’li Törk’den, Mescid-i Aksa Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırılara ve Filistin’e yönelik hak ihlallerine tepki göstererek “İbadet yapmanın engellenmesi kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Törk yaptığı açıklamada;
“İsrail’in düzenlediği saldırılardan sonra ibadet hakkı uğruna can kayıpları yaşanmış ve işgalden sonra Mescid-i Aksa’ya giriş yasaklanmıştır. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa Müslümanlarca kutsal kabul edilen bir yerdir ve burada özgürce namaz kılmaları en temel haklarıdır.  Dini mekanlara girişe yapılan müdahaleler ve ibadet yapılmasının engellenmesi kabul edilemez. İsrail din ve inanç özgürlüğüne saygı duymak zorundadır.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL